Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uzależnienie psychiczne i fizyczne
14.02.2023, 00:50
Lifeisbrutal Rozmawiają ze mną czasami koledzy partnera, którzy mają problem z tym ze znowu rozpedzili sie i jedzą codziennie. Mój partner jak sądzę rownież sie zapedził i przestal panować nad sytuacja moze z dwa, dwa i poł miesiaca temu. Mial juz kiedyś mega maraton (codziennie przez 4 lata to sporo), ale wtedy byl moim kumplem, dopiero od 3 lat partnerem (ciężko stwierdzic czy jeszcze partnerem). Mega inteligentny i swiadomy czlowiek, który raz mial wyzwanie i dal radę.
Nie potrafie stwierdzić czy to mega ciężka misja poniewaz ja mialam latwiej. Swoją pierwszą kilkódniówkę zrobilam będąc juz na formum, wszystko notowałam do recenzji. Napisałam ja kilka dni po zakończeniu maratonu ze świadomościom, że takie coś nie jest dla mnie. Po fajnej przerwie jest fajne działanie.
Podsumowując, łatwiej jest uniknąć uzależnienia, kiedy się korzysta z dostępu do wiedzy.
WAŻNE, ŻEBY WIEDZĘ WYKORZYSTYWAĆ A ROZWIAZANIA WDRAŻA!
Nie potrafie stwierdzić czy to mega ciężka misja poniewaz ja mialam latwiej. Swoją pierwszą kilkódniówkę zrobilam będąc juz na formum, wszystko notowałam do recenzji. Napisałam ja kilka dni po zakończeniu maratonu ze świadomościom, że takie coś nie jest dla mnie. Po fajnej przerwie jest fajne działanie.
Podsumowując, łatwiej jest uniknąć uzależnienia, kiedy się korzysta z dostępu do wiedzy.
WAŻNE, ŻEBY WIEDZĘ WYKORZYSTYWAĆ A ROZWIAZANIA WDRAŻA!