Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
15.02.2023, 19:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2023, 20:04 przez ProducentRC.)
(06.02.2023, 15:23)olancucki napisał(a): Przepraszam za bezmyślność. Analog był zaaplikowany do nosowo przed snem - zasnąłem z linią w nosie. Głupota boli. To tylko moja wina. Odczynników testuje teraz po kilku dniach przerwy.
Odczynnik testuje powtórnie. Znalazłem z 2g w kartce. Jest zajebisty wy forumowicze macie rację.
Nie polecam zasnąć z czymkolwiek w zatokach, jak to nie ścieka do żołądka to robi krzywde. Wiadomo czemu.
Uważaj u nas gość ~30 lat zajebał sporo kreske i poszedł spać, rano ziomek zaliczył zgon, bo sie udusił, pamiętajmy o bhp, i redukcji szkód podczas używania NSP, pamiętajcie że to nie zabawki dla dzieci jak zioło albo kilka browarów, zamawiając sort powinno być się gotowym na jego wszystkie pozytywne jak i negatywne działanie
Mi powyżej 250mg było serio juz grubo ale żeby az nie ogarniać, ja zawsze na świadomce latam i liczę się z możliwością poniesienia konsekwencji, jednak zawsze staram sie je minimalizować do jak najmniejw prawdopodobnej szansy wylapania lipy