Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Guzman - Opinie o produkcie.
16.02.2023, 06:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2023, 06:53 przez Lifeisbrutal.)
Lopek1A potrafisz określić ile ta kreska miała mg?Zainteresował mnie ten temat a szczególnie twój przypadek.Ktoś chyba tutaj pisać,że zasnął z analogiem hexa w nosie Ja Ci oczywiście wierzę,że bo takie sytuacja miała miejsce bo każdemu mogła się tracić.Mi osobiście nie,nie wyobrażam sobie budzisz się a tu nagle masz bombę o ile wgl miałoby to jeszcze jakieś działanie bo na tym aż tak bardzo się nie znam.
Lopek1 Hm..to ciekawa sprawa a dobrze przechowujesz sort?Może jakieś czynniki zewnętrzne wpływają na to,że z sortem coś się dzieje nie tak.. Lub może zbyt mała dawka.Teraz jak tak myślę o tej sprawie kiedyś też tak miałem ale to był inny sort i nie było to cmc. Sort od innego V.Też sniff poszedł i zmuliło.Ale to była kwestia zbyt małej dawki plus zmęczenie
Lopek1 Hm..to ciekawa sprawa a dobrze przechowujesz sort?Może jakieś czynniki zewnętrzne wpływają na to,że z sortem coś się dzieje nie tak.. Lub może zbyt mała dawka.Teraz jak tak myślę o tej sprawie kiedyś też tak miałem ale to był inny sort i nie było to cmc. Sort od innego V.Też sniff poszedł i zmuliło.Ale to była kwestia zbyt małej dawki plus zmęczenie