Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Pomysł: Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
na TAK | 17 | 94.44% | |
na NIE | 1 | 5.56% | |
nie wiem / do poprawy | 0 | 0% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PYTANIE DNIA / REDAKTOR
16.02.2023, 17:22
Beeniepatu
Wielka racja z ryzykiem takiej funkcji. O ile uwielbiam pisać artykuły, retrospekcje, i z pewnością nie mam problemu z przeprowadzeniem wywiadu, jako ogarnięta w pisanu ogólnym osoba. Również nazwa funkcji jest nieistotna.
Formuła, może i solidna, lecz obowiązków tu, co nie miara (wbrew pozorom) - pisarz, wodzirej, terapeuta może jeszcze forumowy ?
Nie chce powielać odpowiedzi Beniego ale, nic więcej nie przychodzi mi do głowy w tym temacie. Niemniej @"PUDZILLA" mega respekt za taki kreatywny pomysł na rozruch forum.
Ech, słaby dzień mam, pozdrawiam.
Wielka racja z ryzykiem takiej funkcji. O ile uwielbiam pisać artykuły, retrospekcje, i z pewnością nie mam problemu z przeprowadzeniem wywiadu, jako ogarnięta w pisanu ogólnym osoba. Również nazwa funkcji jest nieistotna.
Formuła, może i solidna, lecz obowiązków tu, co nie miara (wbrew pozorom) - pisarz, wodzirej, terapeuta może jeszcze forumowy ?
Nie chce powielać odpowiedzi Beniego ale, nic więcej nie przychodzi mi do głowy w tym temacie. Niemniej @"PUDZILLA" mega respekt za taki kreatywny pomysł na rozruch forum.
Ech, słaby dzień mam, pozdrawiam.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA