Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Napój, który upija, ale nie powoduje kaca
18.02.2023, 11:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2023, 11:31 przez voice.of.voiceless.)
nikt mnie w zyciu tak nie triggeruje jak ten smieszny david nutt xD on ukladajac sobie te chujowe wykresy (https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/...zywek.html) które powielają jakieś brukowce chyba zapomniał o kilku ważnych czynnikach. ze alkohol jest bardziej niszczycielski od heroiny ahahahahahahhaa odlot na maxa, wystarczy pomyslec co dostają ludzie wychodząc z ciągu alkoholowego (relanium/klony, kwas walproinowy etc.) a na co wskakują po wyjsciu z browna (metadon start xD), zaraz ktos przytoczy kontrargument a bo wiecej rodzin sie rozpada i takie tam, no ale JAKBY wiekszosc heroinistow miala te rodziny na ktorych im tak zalezy, to sami wiecie co, ja mogę cały dzień żonglować między takimi przykładami, żadne badania, nikt ani nic nie przekona mnie do tego, ze alkohol jest bardziej destrukcyjny od nakurwiania helupy. Gdyby na półkach sklepowych stał pervitin zamiast alkoholi, to by inna śpiewka była. david nutt to jest typ olsztyńskiego mitomana który nigdy żadnego ciągu nie przeżył, nigdy nie studiował chemii praktycznej, ale opowiada o tym jakby był jakąś pierdoloną wyrocznią. zresztą kurwa marihuana jest wyżej niż benzo, ciekawe ile mu pfizer płaci hahahahaha polecam terence mckenna, alexadra shulgina, czy poczciwego dziadzie hoffmanna, ale nie tego pajaca nutta, sam jordan peterson byl wpierdolony srogo w benzo, polecam tez posluchac jego na temat uzaleznien a nie jakis pajaców bez wiedzy
op błagam zmień źródło wiadomości xD
op błagam zmień źródło wiadomości xD