Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
fiodor To jak po krajówie, np. lub alfie na zwała nie poleca się wziąć coś na uspokojenie tego serca i zejścia ciśnienia, stanów lękowych?
Ja zawsze starałem się trzymać tą jedną tabletkę bo jak pogotowie przyjezdza to oni dają to samo, więc po co ich fatygować i jeszcze sobie przypał na chacie robić
O kurna kocie, ja brałem buteleczke tramadolu gdzie jest ten dzyndzel na kropelki, wyrywalem go zębami i piłem na raz po czym zarzucałem z 8 clonów 2mg, kilka rolek. Zaraz dorzucę jakies foto jakie fajne zapasy miałem.
Ja zawsze starałem się trzymać tą jedną tabletkę bo jak pogotowie przyjezdza to oni dają to samo, więc po co ich fatygować i jeszcze sobie przypał na chacie robić
(20.01.2023, 06:10)kot_kreskowy napisał(a): W odpowiedzi na wątek @"Kaja Buza" zakładam ten temat.
DORETA-tramadol
Nie zaleca się stosowania jednocześnie leku Doreta, z lekami uspokajającymi takimi jak benzodiazepiny.
Może to powodować depresję oddechową, sedację, śpiączkę, oraz śmierć
Czyli nie mieszamy opio z benzo!
O kurna kocie, ja brałem buteleczke tramadolu gdzie jest ten dzyndzel na kropelki, wyrywalem go zębami i piłem na raz po czym zarzucałem z 8 clonów 2mg, kilka rolek. Zaraz dorzucę jakies foto jakie fajne zapasy miałem.