Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
22.02.2023, 22:21
Robiłam sobie mikrodozowanie jesienią. Zebrałam kilka ładnych kapeluszy podczas spaceru po lesie. Polecam szukać w brzozach. zdarzają się też pod innymi drzewami ale w brzozach najłatwiej mi się szukało. Wzięłam same kapelusze, nóżki wywaliłam a z kapeluszy wykroiłam blaszki. Pozbywanie się blaszek nie było łatwe ale wyczytałam gdzieś że najbardziej interesującą częścią grzyba jest czerwona skórka i żółta warstwa pod nią. Tak przygotowane kapelusze ususzyłam w suszarce do grzybów. Podobno kapelusze powinny po suszeniu sobie poleżakować ale stwierdziłam że przy mikrodawkach to nie będzie miało aż takiego znaczenia. Przez około 2 tygodnie jadłam przed snem mały kawałek kapelusza i zapijałam herbatą. Nie polecam zapijania samą wodą bo przy takim połączeniu kręciło mnie w brzuchu. Najlepsza okazała się lekko ciepła herbata. Kawałek kapelusza zwijałam w kulkę taką mniej więcej wielkości m&msa i łykałam jak tabletkę.
Efekty:
- głębszy sen, wrażenie lepszego wyspania na noc
- ciekawe sny, czasem świadome
- lekka poprawa humoru
- ciekawe wrażenia przy zasypianiu np. poczucie obecności Wielkiego Grzyba albo lekkiego unoszenia się
Grzybola spożyłam w ramach szamańsko naukowego eksperymentu i absolutnie nie zachęcam nikogo do zbierania i jedzenia grzybów bez niezbędnej wiedzy na ten temat.
Efekty:
- głębszy sen, wrażenie lepszego wyspania na noc
- ciekawe sny, czasem świadome
- lekka poprawa humoru
- ciekawe wrażenia przy zasypianiu np. poczucie obecności Wielkiego Grzyba albo lekkiego unoszenia się
Grzybola spożyłam w ramach szamańsko naukowego eksperymentu i absolutnie nie zachęcam nikogo do zbierania i jedzenia grzybów bez niezbędnej wiedzy na ten temat.