Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Ból fizyczny | 5 | 14.29% | |
| Ból psychiczny | 30 | 85.71% | |
| Razem | 35 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
24.02.2023, 10:32
strata ukochanej xD, ale dziś jak myślę o bólu psychicznym, to większość była błaha i prosta, a trzymałem się tego jak jezus krzyża, nie rozumiałem kiedyś sensu cierpienia, czym jest cierpienie i jak odpuszczać, dziś nie mogę mówić o bólu psychicznym, no chyba że mi żabke zamkną
zakurwienie palcem o mebel tak mocno, ze caly paznokiec odszedł, ten ból szczególnie pamiętam, oczywiście grając w piłke nożną nie raz dostało się pikiete na jajca
Zakwasy ale to jest jeden z przyjemnych rodzajów bólu no i paznokcie kochanki w plecy też są zajebiste
zakurwienie palcem o mebel tak mocno, ze caly paznokiec odszedł, ten ból szczególnie pamiętam, oczywiście grając w piłke nożną nie raz dostało się pikiete na jajca
Zakwasy ale to jest jeden z przyjemnych rodzajów bólu no i paznokcie kochanki w plecy też są zajebiste