Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Ból fizyczny | 5 | 14.29% | |
| Ból psychiczny | 30 | 85.71% | |
| Razem | 35 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
24.02.2023, 10:52
Raz w życiu mnie wyjątkowo mocno bolał ząb. Nie był to ból taki jak inne które miewałem, dosłownie płakałem i zwijałem się z bólu.
Ból porównałbym do takiego, jak u stomatologa, gdy podczas borowania trafia w nerw jakiś, że aż człowiek podskakuje na tym fotelu. Z tym, że tu odskakiwanie nic nie dawało, bo to się ciągnęło godzinami.
Od tamtej pory (kilkanaście lat) zawsze mam przy sobie przynajmniej ketonal, bo to był moment, jak ból jebnął, zupełnie znienacka.
Ból psychiczny... Dużo by opowiadać, ale za dużo na Tym forum prześmiewców, niedojrzałych emocjonalnie ćpunów itd, żeby się aż tak zwierzać.🙂
Ból porównałbym do takiego, jak u stomatologa, gdy podczas borowania trafia w nerw jakiś, że aż człowiek podskakuje na tym fotelu. Z tym, że tu odskakiwanie nic nie dawało, bo to się ciągnęło godzinami.
Od tamtej pory (kilkanaście lat) zawsze mam przy sobie przynajmniej ketonal, bo to był moment, jak ból jebnął, zupełnie znienacka.
Ból psychiczny... Dużo by opowiadać, ale za dużo na Tym forum prześmiewców, niedojrzałych emocjonalnie ćpunów itd, żeby się aż tak zwierzać.🙂