Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Scopolan (Skopolamina)
24.02.2023, 23:04
No i od razu potwierdza sie moje spojrzenie na wejscie w temat srodkow odzialywujacych na OUN i cos, co nie zostalo nigdy naukowo zdefiniowane - swiadomos, wtedy, kiedy przyszedl czas. A chec zdobywania wiedzy - nazywana przez niektorych kujonstwem, zaprocentowala w postaci otwartego umyslu i spojrzenia na sprawy z roznych perspektyw. Co do polskiej nazwy 'corkwood', to w botanicznym srosowisku to prostu 'corkkwood' . Bardzo ciekawy temat, bo kazdy kto jest plci pieknej lub/i taka zyje, powinien miec to w domowej apteczce - do medycznego stosowania. Skutecznie pozwala przejsc przez PMS.
Jedna prosba, to jakbys mogla rozwinac bardziej info toksycznosc substancji - czy to ogolna cytotoksycznosc, czy moze ukierunkowana neurotoksycznosc, hemotoksycznosc, hepatoksycznosc,; i podaj przyklady tych nieprzyjemnych stanow powoduje. Bo na razie to z tej informacji w poscie, przekaz plyniec 'nie przesadz z tym bo to szkodzi, i bedziesz cerpial. A ja bym chcial sie dowiedziec konkretnie na czym te zagrozenia wynikaja. Zeby mozna bylo zrobic ocene ryzyka i brac sie za to lub nie 😎
Niemniej bardzo ciekawy watek
Jedna prosba, to jakbys mogla rozwinac bardziej info toksycznosc substancji - czy to ogolna cytotoksycznosc, czy moze ukierunkowana neurotoksycznosc, hemotoksycznosc, hepatoksycznosc,; i podaj przyklady tych nieprzyjemnych stanow powoduje. Bo na razie to z tej informacji w poscie, przekaz plyniec 'nie przesadz z tym bo to szkodzi, i bedziesz cerpial. A ja bym chcial sie dowiedziec konkretnie na czym te zagrozenia wynikaja. Zeby mozna bylo zrobic ocene ryzyka i brac sie za to lub nie 😎
Niemniej bardzo ciekawy watek
YOUR ATTORNEY
Wiadomości w tym wątku |
Scopolan (Skopolamina) - przez Twilight Sparkle - 24.02.2023, 17:36
RE: Scopolan (Skopolamina) - przez Beeniepatu - 24.02.2023, 23:04
RE: Scopolan (Skopolamina) - przez Twilight Sparkle - 24.02.2023, 23:10
|