Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mity, miejskie legendy i głupia propaganda na temat narkotyków
26.02.2023, 18:59
Nie mam wiedzy czy z narko/dopami tak jest ale pewnie jest bo to tez chemia (produkcja obstawiam dowolnej substancji jest zblizona) ale liznalem sprawe jak to ze sterydami wyglada, byl taki mit ze (wiekszosc srodkow jest na oleju, garstka na wodzie) trenbolon im ma ciemniejsza barwe (nazwa konkretnego sterydu) w skrocie im bardziej brazowy/pomaranczowy to lepiej dziala, a takie przezroczyste to lipa, najlepsze bylo zdziwienie swiezakow na forach jak "stary koks" pokazal jakie srodki wbija a tam owy byl trenbolon byl doslownie krystaliczny jak woda z kranu to mowili ze sciemnia xD (praktycznie kazdy znaczacy trener z naszego kraju siedzial na forach kiedys czy bardzo popularni jak karmowski tez),
Mam nadzieje ze jak gadam pierdoly to szybko ktos to wyjasni lepiej ale na logike, stosujac idealne warunki do produkcji XYZ (dowolna substancja poweidzmy 3cmc) finalny produkt powinien byc praktycznie bezwonny, krystaliczny, bezbarwny moze i bezsmakowy ? mowie o przypadku gdy czystosc tematu zbliza sie do 100%, a kazde dodatki konieczne lub dodane mowiac wprost by z 1g zrobic 5g tematu xD a sprzedawac jako czyscioch, powoduja zmiany w aspektach z poczatku zdania. Jaka jakosc produktow mamy na rynku kazdy wie albo powinen wiedziec ze jakosc leci z roku na rok na ryj. Wyrobily sie wlasnie jakies mity zwiazane z poszczegolna substancja jak koks ma walic chrzanem i mrozic bo jak tego nei ma to chujnia, co z tego ze "mrozi" bo jest lido/benzokaina w srodku. Milo jakby ktos wyjasnil jak powinen wygladac czyscioch, czy moje przypuszczenia chociaz w 10% ida w dobra strone xD
Mam nadzieje ze jak gadam pierdoly to szybko ktos to wyjasni lepiej ale na logike, stosujac idealne warunki do produkcji XYZ (dowolna substancja poweidzmy 3cmc) finalny produkt powinien byc praktycznie bezwonny, krystaliczny, bezbarwny moze i bezsmakowy ? mowie o przypadku gdy czystosc tematu zbliza sie do 100%, a kazde dodatki konieczne lub dodane mowiac wprost by z 1g zrobic 5g tematu xD a sprzedawac jako czyscioch, powoduja zmiany w aspektach z poczatku zdania. Jaka jakosc produktow mamy na rynku kazdy wie albo powinen wiedziec ze jakosc leci z roku na rok na ryj. Wyrobily sie wlasnie jakies mity zwiazane z poszczegolna substancja jak koks ma walic chrzanem i mrozic bo jak tego nei ma to chujnia, co z tego ze "mrozi" bo jest lido/benzokaina w srodku. Milo jakby ktos wyjasnil jak powinen wygladac czyscioch, czy moje przypuszczenia chociaz w 10% ida w dobra strone xD