Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mity, miejskie legendy i głupia propaganda na temat narkotyków
(26.02.2023, 20:15)Beeniepatu napisał(a): mati54 dokladnie. Dlatego smieszy mnie np. jak jeden z naszych uzytkownikow uwaza, ze jest w stanie rozpoznac mdma po wygladzie 😎
A co do koksu, to problem bierze sie stad, ze ludzie nie maja benchmarku, do ktorego moga porownac. Oceniaja dzialanie tego co dostaja jako koks, i oceniaja czy im pasuje czy nie. Nie sa w stanie zrozumiec, ze koks nie moze kosztowac 300 czy 400pln. Ze nie ma prawa byc dostepny u kogos, kto ma w ofercie cos tanszego. Nie ma wtedy szans na wypracowanie odpowiedniego zysku, z powodu marzy
No ba ale ludzie nie rozumieją ze w przyrodzie musi być balans i mercedes c63s amg warty strzelam z 600 k, jednak jest lepszym autem pod każdym względem niż dajmy na to toyota corolla warta ze 130k, nie mowie ze różnica między nimi jest wprost proporcjonalna, ale mówienie ze wybierając dana marke płacimy tylko za znaczek to myślenie typowej biedy, analogicznie jest w każdej dziedzinie życia, a w tematach nielegalnych tym bardziej ktoś kto z tego żyje w tańcu się nie pierdoli i nie ma sentymentów, jak nawet teraz o tym mysle zastanawiam się ile koksu jest w koksie ulicznym, pomijając ostatni wilgotny sort jaki dostałem(podobny wilgotnością do fety) to co tam się kryje, gdyz efekty były praktycznie takie same jak w escobarowym synt coco jednak po nim nie było mowy o spaniu a biorąc uliczne coco poszedłem bez problemu, dla mnie akurat to minus ze po tych synt/fake coco itp bardzo ciężko zasnąć (zdaje sobie sprawę ze dla niektórych to zaleta), bo na logikę co może być w ulicznym koksie ? Pewnie feta, kofeina/kreatyna, lido/benzokaina, pewnie coś tam tego koksu No ale gdyby domieszka fety była jak obstawiam to bym raczej nie usnął za szybko, podobnie jakby siedział jakiś stym typu nep ? Macie jakieś pomysły ?
Ps
Gdyby ludzie sami się ogarneli i nie wciągali każdego nawet najgorszego syfu to jakość sprzętu nigdy by tak nie poleciała ale cóż skoro klient zadowolony to po co coś ulepszać 🤷🏼♂️
Ps2
Sam mam podejście typu jeżeli coś robię/biorę to żeby korzyści były optymalne, patrząc po znajomych którzy do dziś myślą ze wala Mefedron skoro działa to po co rozkminiac jak bardzo byśmy mieli lepsza jakość gdyby ogół tylko troszkę pomyślał