Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze spotkania z cienioludźmi, dziwne zjawiska i inne schizy
27.02.2023, 18:39
pierwszy raz jak alfe walilem to bylo pihp od atoma, walilismy nocke na dzialce a potem mielismy isc za miasto pod taki tunel kolejowy, była już po zmierzchu lato o 24, w altance walimy kolejnego pasa hexenu, ja odmawiałem kategorycznie alfy od samego początku, ciemno tam jak w dupie, moj przyjaciel (huj) zamiast hexenu to posypal alfy i każdy wrzucił po 125mg jak już wyszliśmy za miasto gdzie nie było w ogóle światła to się działy paskudne paranoje, wszędzie dziki i nietoperze, pod tym mostem finalnie zrobilismy male ognisko, w pewnym momencie widzialem jak biegnie do nas rozpedzony dzik, wbieglem na tory nad nami i zacząłem spierdalać ile sił w nogach, kolega za mną wybiegł i zaczął mnie wołać głośno, z pół kilometra tak przebiegłem XD
od tamtej nocki mam zepsuty łeb i nie wale stimów. trip trwał jeszcze 3 dni, ostatniej doby podsłuchiwala mnie sąsiadka przez ścianę, przed drzwiami byli kryminalni i do okna to się nawet bałem podejść. kosmos
od tamtej nocki mam zepsuty łeb i nie wale stimów. trip trwał jeszcze 3 dni, ostatniej doby podsłuchiwala mnie sąsiadka przez ścianę, przed drzwiami byli kryminalni i do okna to się nawet bałem podejść. kosmos