Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia
03.03.2023, 09:32
Zachęcam w tym wątku do opisywania zarówno snów, jak i różnych zjawisk z nim związanych (paraliż przysenny, fałszywe przebudzenia, realistyczne sny mieszające się z rzeczywistościa, sny prorocze, LD)
Miałem kiedyś dzienniczek snów, istna kopalnia szalonych marzeń sennych, przytoczę parę przykładów, a wy kontynuujcie wątek !
- sen jak zabijałem ojca arszenikiem, potem obudziłem się, i wpadłem do jego pokoju z rana sprawdzić czy żyje xd
- cała gama paraliżów przysennych, głównie zaczynało się od realizacji, że nie mogę się poruszać > panika > halucynacje słuchowe w postaci np. słyszę jak ktoś obcy wchodzi do domu, trzaskając drzwiami. Towarzyszą temu przerażające szepty oraz ucisk w klatce piersiowej (jakby coś na niej siedziało...)
- fałszywe przebudzenia np. budzę się - widzę, że roleta jest poszarpana, a obok mnie siedzi cienista postać jakiejś kobiety. Budzę się ponownie - pokój jest dziwnie pomarańczowy. Budze się, wszystko jest ok ! To nie sen, w końcu ! Wstaję i idę do łazienki...
Budzę się. (Tu akurat opisałem ciąg fałszywych przebudzeń, lecz występować mogą one również jako jednorazowe zjawisko)
Tyle ode mnie - jest tego na pewno cała masa, i u was szanowni użytkownicy, wykażcie się więc aktywnością, i ciekawymi wpisami, a zdradzę więcej ze swojego sennego życia
Zapraszam do udzielania się w wątku !
Miałem kiedyś dzienniczek snów, istna kopalnia szalonych marzeń sennych, przytoczę parę przykładów, a wy kontynuujcie wątek !
- sen jak zabijałem ojca arszenikiem, potem obudziłem się, i wpadłem do jego pokoju z rana sprawdzić czy żyje xd
- cała gama paraliżów przysennych, głównie zaczynało się od realizacji, że nie mogę się poruszać > panika > halucynacje słuchowe w postaci np. słyszę jak ktoś obcy wchodzi do domu, trzaskając drzwiami. Towarzyszą temu przerażające szepty oraz ucisk w klatce piersiowej (jakby coś na niej siedziało...)
- fałszywe przebudzenia np. budzę się - widzę, że roleta jest poszarpana, a obok mnie siedzi cienista postać jakiejś kobiety. Budzę się ponownie - pokój jest dziwnie pomarańczowy. Budze się, wszystko jest ok ! To nie sen, w końcu ! Wstaję i idę do łazienki...
Budzę się. (Tu akurat opisałem ciąg fałszywych przebudzeń, lecz występować mogą one również jako jednorazowe zjawisko)
Tyle ode mnie - jest tego na pewno cała masa, i u was szanowni użytkownicy, wykażcie się więc aktywnością, i ciekawymi wpisami, a zdradzę więcej ze swojego sennego życia
Zapraszam do udzielania się w wątku !
Wiadomości w tym wątku |
Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez DissoEnjoyer - 03.03.2023, 09:32
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez voice.of.voiceless - 03.03.2023, 10:44
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez DissoEnjoyer - 03.03.2023, 10:54
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez r73733@gmail.com - 03.03.2023, 11:12
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez czarna - 03.03.2023, 19:00
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez Twilight Sparkle - 04.03.2023, 00:57
RE: Sny i zjawiska z nim związane - wasze przeżycia - przez Easy Rider - 04.03.2023, 16:00
|