Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
04.03.2023, 13:11
Ej, przepraszam to był czysty post nie skierowany na jakieś "szkalowanie".
Prepraszam i wypraszam sobię.
Nawet jeśli będzie szło 2-3 mieiące i tak będę zadowolony. Źle mnie zrozumiałeś.
Chłopaki, źle mnie zroumieliście. Poleciałem trochę i myślałem, że przegapiłem tą akcję.
Bo Maniek mi coś wysłał na PW co odczytałem i nie pamiętałem co - a myślałem, że to kody były.
Przepraszam i proszę nie wysyłać jeśi uraziłem tym postem tymbardziej organizatora konkursu.
Prepraszam i wypraszam sobię.
Nawet jeśli będzie szło 2-3 mieiące i tak będę zadowolony. Źle mnie zrozumiałeś.
(04.03.2023, 12:58)SztywnyMisza napisał(a): Inferno no i co związku z tym popłaczesz się ? może nawet dzisiaj dostaniesz bądź cierpliwy dopiero tydzień minął czasami się czekało nawet 2 tyg ale to nie wina tez była escobara dojdzie na pewno !
Chłopaki, źle mnie zroumieliście. Poleciałem trochę i myślałem, że przegapiłem tą akcję.
Bo Maniek mi coś wysłał na PW co odczytałem i nie pamiętałem co - a myślałem, że to kody były.
Przepraszam i proszę nie wysyłać jeśi uraziłem tym postem tymbardziej organizatora konkursu.