Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze spotkania z cienioludźmi, dziwne zjawiska i inne schizy
21.03.2023, 09:20
A no tak, może nie typowo teraz powiem o jednej wizji na DXM - po klasycznym (w lepszych czasach) opakowaniu liczącym 450 dxm znalazłem się w mojej klasie w technikum, gdzie widziałem pełne ławki ludzi. Nic niepokojącego ,gdyby w miejsce ich twarzy nie była gładka warstwa skóry
I gdyby wszyscy nie patrzyli się w moją stronę.
Nie miałem nigdy (z tego co pamiętam, bo tej substancji dawno nie brałem) BT po DXM, ale tej wizji akurat szybko chciałem się pozbyć, bo powodowała u mnie dyskomfort. To było lata lata temu ,i właśnie akurat sobie przypomniałem... jak widać niektóre dyso mają potencjał, by generować... cóż, problematyczne dla psychonauty wizje.
I gdyby wszyscy nie patrzyli się w moją stronę.
Nie miałem nigdy (z tego co pamiętam, bo tej substancji dawno nie brałem) BT po DXM, ale tej wizji akurat szybko chciałem się pozbyć, bo powodowała u mnie dyskomfort. To było lata lata temu ,i właśnie akurat sobie przypomniałem... jak widać niektóre dyso mają potencjał, by generować... cóż, problematyczne dla psychonauty wizje.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA