Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rc**ystal*.co*
22.04.2023, 18:28
@"PUDZILLA" zarzucilem wczoraj taka ogromną ilosc (mam tolerancje, ale bez przesady - 10-20mg broma mnie zamula ostro) i czulem taki thresold. Dzisiaj już rano nabralem to na łyzeczke od sernika.
Lekki efekt anksjollityczny, bardzo lekko, co do miorelaksacji zero - ale to jest jakie benzo (skrot myślowy aby nie chrzanić już z tymi tiofenowymi - wiesz) tak to jest benzo, taaa... jakies.
ale niestety....:
- nie take jakie bylo deklarowane
- działa moze ze dwie godziny (PRZYSIĘGAM że nie widzilem RC Benzo co dziala 2 godziny)
- 50 mg na raz powinno mnie zmiażdżyć jak buldożer a tu nic. Lekki chil, ale taki że czujesz poddenerwowanie że chill nie jest taki jak sobie zapraganąleś.
@"PUDZILLA" a moze, hehe, teoria spiskowa, może to ten słynny Deschloroetizolam do bani.
Zostawie koledze co raz w zyciu benzo jadl. Dam mu to oceny.
Lekki efekt anksjollityczny, bardzo lekko, co do miorelaksacji zero - ale to jest jakie benzo (skrot myślowy aby nie chrzanić już z tymi tiofenowymi - wiesz) tak to jest benzo, taaa... jakies.
ale niestety....:
- nie take jakie bylo deklarowane
- działa moze ze dwie godziny (PRZYSIĘGAM że nie widzilem RC Benzo co dziala 2 godziny)
- 50 mg na raz powinno mnie zmiażdżyć jak buldożer a tu nic. Lekki chil, ale taki że czujesz poddenerwowanie że chill nie jest taki jak sobie zapraganąleś.
@"PUDZILLA" a moze, hehe, teoria spiskowa, może to ten słynny Deschloroetizolam do bani.
Zostawie koledze co raz w zyciu benzo jadl. Dam mu to oceny.