Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
25.04.2023, 21:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2023, 22:01 przez kot_kreskowy.)
Ratchet
Kwestia jest tego typu, że aby udzielić komuś konkretnej i trafionej pomocy, potrzeba wiedzy. Nie tylko o ilości zażytej, czy typie substancji, ale trzeba też mieć szeroką wiedzę nt aktualnego stanu potrzebującego tejże pomocy.
Tym bardziej jest to wszystko istotne gdy dojdzie do przedawkowania.
Zapewniam Cię, że są tu osoby, w tym i ja, które po spożyciu takiej ilości nawet na jeden strzał, będą się dobrze bawić.
I dla kogoś takiego to nie będzie sytuacja w żaden sposób alarmująca.
Natomiast Twój kolega mając np jakieś ukryte choroby, czy wady wrodzone, może być w stanie natychmiastowej potrzeby udzielenia pomocy przez ratownika medycznego.
To tylko hipotetyczna sytuacja, być może całkowicie niezwiązana z podaną substancją, ale wiesz co mam na myśli?
Biorąc narkotyki, bierzmy również za siebie odpowiedzialność.
Szukanie pomocy u innych konsumentów czasami może okazać się zgubne.
Btw,
Jeśli po kilku podejściach do jednego sortu dzieją się dziwne rzeczy, to może warto wprowadzić zmiany?
Zmienić sort, zmienić dostawcę, może zmienić substancję lub całkowicie zrezygnować z ćpania i zająć się modelarstwem???
Nie wiem...
To tylko moje luźne przemyślenia nt takich sytuacji.
Kwestia jest tego typu, że aby udzielić komuś konkretnej i trafionej pomocy, potrzeba wiedzy. Nie tylko o ilości zażytej, czy typie substancji, ale trzeba też mieć szeroką wiedzę nt aktualnego stanu potrzebującego tejże pomocy.
Tym bardziej jest to wszystko istotne gdy dojdzie do przedawkowania.
Zapewniam Cię, że są tu osoby, w tym i ja, które po spożyciu takiej ilości nawet na jeden strzał, będą się dobrze bawić.
I dla kogoś takiego to nie będzie sytuacja w żaden sposób alarmująca.
Natomiast Twój kolega mając np jakieś ukryte choroby, czy wady wrodzone, może być w stanie natychmiastowej potrzeby udzielenia pomocy przez ratownika medycznego.
To tylko hipotetyczna sytuacja, być może całkowicie niezwiązana z podaną substancją, ale wiesz co mam na myśli?
Biorąc narkotyki, bierzmy również za siebie odpowiedzialność.
Szukanie pomocy u innych konsumentów czasami może okazać się zgubne.
Btw,
Jeśli po kilku podejściach do jednego sortu dzieją się dziwne rzeczy, to może warto wprowadzić zmiany?
Zmienić sort, zmienić dostawcę, może zmienić substancję lub całkowicie zrezygnować z ćpania i zająć się modelarstwem???
Nie wiem...
To tylko moje luźne przemyślenia nt takich sytuacji.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?