Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Pomysł: Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
na TAK | 17 | 94.44% | |
na NIE | 1 | 5.56% | |
nie wiem / do poprawy | 0 | 0% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PYTANIE DNIA / REDAKTOR
26.04.2023, 20:10
Ja osobiscie, wlasnie w taki sposob bym wyroznial osoby, zeby kazdy kto to zajrzy, od razu wiedzial co jest piec. Ranga budowana punktami to popularnosc - tez potrzebna i wazna. Co do pewnego level'u wiedzy, powinno to byc w jakis sposob zaznaczone. Po pierwsze, zeby docenic, po drugie, zeby ulatwic i skrocic czas dotarcia do kogos, kto wiadomo, ze posluzy rzetelna rada.
Maniek ja nie wiem co Ty o tym myslisz, jednak oznaczenie specjalne horsii wlasnie w taki sposob - naukowiec, drugsSME, narkogeek, etc. byloby dla Forum na pewno wartoscia dodana.
Nie jest przypadkiem, ze to wlasnie horsii jest najczestszym laureatem nagrody za post tygodnia. Ludzie moga myslec, ze to uklad jakis. Maniek doskonale wie jak taki wybor wyglada
Maniek ja nie wiem co Ty o tym myslisz, jednak oznaczenie specjalne horsii wlasnie w taki sposob - naukowiec, drugsSME, narkogeek, etc. byloby dla Forum na pewno wartoscia dodana.
Nie jest przypadkiem, ze to wlasnie horsii jest najczestszym laureatem nagrody za post tygodnia. Ludzie moga myslec, ze to uklad jakis. Maniek doskonale wie jak taki wybor wyglada
YOUR ATTORNEY