Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmiana koloru nicku wraz ze wzrostem rangi.
06.05.2023, 22:05
@"PUDZILLA" Ale po co jakieś głosowanie, skoro użytkownicy, którzy mają mało postów zagłosują za tym, żeby zostawić to tęczowo-kolorowe burdello, tak jak jest obecnie? Chyba, że miałeś na myśli głosowanie na temat samego pogrubienia nicka, a nie ograniczenia liczby kolorów, ale w tym przypadku oni również zagłosują, żeby jak najwięcej tego wszystkiego zostawić.
Moim zdaniem powinni decydować użytkownicy, którzy mają największy wkład w rozwój forum (najwięcej postów, polubień itd.) Ja bym zostawił pogrubienie każdego nicka powyżej 800 czy 1200 postów, a zrezygnował całkowicie z podkreślenia.
Wg mnie trzeba zmodyfikować to w ten sposób:
Nickname - po napisaniu 400 postów.
Nickname - po napisaniu 800 postów.
Nickname - po napisaniu 1200 postów.
Nickname - po napisaniu 1600 postów.
Nickname lub Nickname z poświatą (taką jaką mają admin, modzi i sklepy) - po napisaniu 2000 postów.
Moim zdaniem powinni decydować użytkownicy, którzy mają największy wkład w rozwój forum (najwięcej postów, polubień itd.) Ja bym zostawił pogrubienie każdego nicka powyżej 800 czy 1200 postów, a zrezygnował całkowicie z podkreślenia.
Wg mnie trzeba zmodyfikować to w ten sposób:
Nickname - po napisaniu 400 postów.
Nickname - po napisaniu 800 postów.
Nickname - po napisaniu 1200 postów.
Nickname - po napisaniu 1600 postów.
Nickname lub Nickname z poświatą (taką jaką mają admin, modzi i sklepy) - po napisaniu 2000 postów.