Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
08.05.2023, 10:56
Polecam bardzo bardzo mocno mdphp od Patrona, nie powoduję schiz, człowiek ma więcej energii niż po najlepszej fecie jaką miałem okazję testować w swoim życiu, dodatkowo nawet po kilku dniach na mdphp substancja nie ogłupia tylko nadal przyspiesza i podburza procesy myślenia, człowieka wypowiada się z taką elokwencją oraz używając takich określeń wyrazów że samemu jest się w szoku że się je zna... A jeszcze robi się to tak naturalnie że samemu jest się wielkim wrażeniem jak człowiek potrafi po tym być bardzo rozmownym na każdy temat i to używając informacji które były zapisane w pamięci długotrwałej mózgu i nawet się nie zdawało sprawy że się posiada taką wiedzę, a po mdphp wszystko jakby wracało i było sformułowane w sposób jakby czytało się artykuł naukowy ale tylko w momencie kiedy na dany ktoś wcześniej poruszy temat rozmowy albo ewentualnie kiedy jest on nawiązaniem do tego zagadnienia
Materiał 11/10
Wygląd białe mikro kryształki
Do vapo się nadaję ale brązowy sort do vapo moim zdaniem był lepszy, jednak ten do sniffa jest lepszy moim zdaniem
0 zwały
Energia że dzika na gołe pięści by się pokonało
Agresywny ludziom nie polecam
Chociaż to nie wzbudza tak bardzo mojej agresji jak analog hexa od @escobara kiedyś chyba drugiej albo trzeciej doby po analogu spotkałem gościa co mi leżał pieniądze to zacząłem go gonić, wyrwałem klamkę w sklepie jak za nim wbiegłem i rzuciłem o lodówkę z lodami, na następny dzień pamiętałem że tylko po sklepie go goniem, jak dowiedziałem się od sklepowej co odjebalem i od kilku osób co były wtedy na zakupach w sklepie to nie wierzyłem na początku
Ogólnie od jakiegoś czasu mdphp jest w mojej czołówce ulubionych substancji razem z prawdziwym 4mmc, 5mapb, 4ho met, cubensisy i dab robiony przy użyciu eteru dimetylowego
( Jednak jak ktoś ma słabą psyche to radził bym uważać bo można zrobić sobie krzywdę na bani)
Materiał 11/10
Wygląd białe mikro kryształki
Do vapo się nadaję ale brązowy sort do vapo moim zdaniem był lepszy, jednak ten do sniffa jest lepszy moim zdaniem
0 zwały
Energia że dzika na gołe pięści by się pokonało
Agresywny ludziom nie polecam
Chociaż to nie wzbudza tak bardzo mojej agresji jak analog hexa od @escobara kiedyś chyba drugiej albo trzeciej doby po analogu spotkałem gościa co mi leżał pieniądze to zacząłem go gonić, wyrwałem klamkę w sklepie jak za nim wbiegłem i rzuciłem o lodówkę z lodami, na następny dzień pamiętałem że tylko po sklepie go goniem, jak dowiedziałem się od sklepowej co odjebalem i od kilku osób co były wtedy na zakupach w sklepie to nie wierzyłem na początku
Ogólnie od jakiegoś czasu mdphp jest w mojej czołówce ulubionych substancji razem z prawdziwym 4mmc, 5mapb, 4ho met, cubensisy i dab robiony przy użyciu eteru dimetylowego
( Jednak jak ktoś ma słabą psyche to radził bym uważać bo można zrobić sobie krzywdę na bani)