Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRADOBICIE I - kot_kreskowy
09.05.2023, 18:47
Witam Was kochani serdecznie na pierwszym Gradobiciu w tym sezonie, u nas sezon nigdy się nie kończy, tak więc proszę mieć się na baczności. Zasady naszej gry omówiłem w tym poście (https://dopal.org/showthread.php?tid=211...0#pid45430), jeśli ktoś chce, może ujawnić się jako autor odpowiedzi, ale ja pary nie puszczę
⇣ Bohaterem dzisiejszej gry jest ⇣
- W porządku gość, da sie z nim poprowadzić dyskusję merytoryczną, jak ma inne zdanie to sie nie obraża i nie uważa swoich światopoglądów za świętość tylko wysłuchuje argumentów które świadczą o czyjejś racji, ma do siebie duży dystans jak dla mnie w porządku gość.
- Moim zdaniem jest to user, ktory ma pozytywny impakt na forum, nie jest "samplarzem", moim zdaniem kolokwialnie mowiac jest po prostu w porzadku, ale jego recenzje moglyby byc obszerniejsze i bardziej wyczerpujace efekty danej substancji.
- To przede wszystkim pozytywna mordka, bije to z jego postów czy recenzji. Recki z testów zawsze piszę, jednak często są one podobne. Dużo w nich emocji jaka to przyjemna bania była, czasem mniej konkretów. Mi to nie przeszkadza, bo podczas lotu sam mam z tym problem i cieszę się chwila. Oczywiście widać u Niego także doświadczenie i wiedzę, mimo stażu mózgu nie stracił, co nie jest takie proste. Zyskał natomiast wiedzę, która się dzieli i odpowie na każde pytanie.
- Zdażają mu się gorsze chwile, potrafi się kłócić ale też i przyznać rację, wali troche za duże dawki, widzi swoje narkotyczny błędy, choć nie do końca chce ich się pozbyć, ale z tego co widzę, nie jest aż tak tragicznie, zdrówka!
- Uważam że to bardzo w porządku gość, sporo daje szczerych opinii i wyraża swoją opinie na różne tematy. Na pewno sporo wnosi do tworzenia tego forum
- Szczerze mówiąc nie znam tego gościa bynajmniej pod tym nickiem. Ogólnie wydaje się być stosunkowo normalnym userem pisze całkiem sporo i z sensem ale nie zagłębiałem sie w jego posty niestety na tyle abym mógł na tą chwilę powiedzieć coś więcej
- Wesoły i sympatyczny użytkownik. Pozytywny wariat, który nie boi się swojego zdania, nawet gdy nie ma w nim racji. Ogólnie kulturalny, dorosły człowiek, który wie co jest 5.
- Pozytywny i towarzyski gość, czasem popełnia błędy - jak każdy, ale jest konsekwetny i je zauważa.
- Uroczy czlowiek o klefedronowym podejsciu do zycia. Jak nikt inny potrafi z dopaminowego profilu uzyskac serotoninowa euforie. Profesjonalista i weteran sceny, optymista.
- Ciężko o kimś coś powiedzieć jaki jest jak się z nim nie widziało twarzą w twarz. Jestem tego zdania, że człowiek z natury jest dobry i taki jest kot_kreskowy, w dodatku ma fajny nick, co świadczy o poczucie humoru i dystans do siebie, umie przyznać się do błędów, ma duże doświadczenie, a co za tym wiedzę, którą się z miłą chęcią dzieli, pomagając innym. I czuję że jakoś eneretycznie połączeni jesteśmy.
- Nie mam zdania, może z nim kilka razy parę słów, ale nie pamiętam o czym xD chyba ćpie coś xD.
Jak na pierwszą część, chyba nie było tak źle, co nie kot_kreskowy? Jeżeli zebrałem za mało odpowiedzi, zostawcie hałas w tym poście, będę się do Was odzywać w następnej części.