Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
10 g
C84S Lady giwera and yalasek
W drodze zarzuciłem mniejsza na testa po 20 min lekkie pobudzenie ale takie mega lajtowe , potem jeszcze jedna solo mala, i tak samo prawie nic nie czuć wyczesnaego
A więc dawka w górę już we 3 no i co pierwsze kilka h całkiem nieźle słowotok i lekkie upośledzenie jakby umysłowe zavzyna wjeżdżać a więc wyjście z pokoju za każdym kolejnym razem stawało się coraz bardziej szydercze aż do momentu haha że każdy już miał total obłęd przy tym heh a to dopieor początek złapaliśmy takie total przedawkowanie tego odczynnika cala trójka ja najbardziej ale też najwcześniej odprawiałem kolejna o kurde nie widziałem że to nie wolno więcej niż 10 mg wchodzi total ko i za Chiny ludowe nie chce zejść najlepsze akcje były w sklepie haha jak trzeba było ogarnąć a się nie dało mimo chęci i zaparcia no beka jak z w te i nazat widać odrazu że porobieni jak trza to jeszcze do sklepu wchodzą no były takie momenty że nie wiadomo co się dzieje totalnie zwazywienie ale takie 100 procent zalojcie żeście nie widzieli yalasa -100 procent mocy no hańba ja nie wiem. Hihi ale bywa i tak drugi dzień już normalniej chodź i tak 50 procent zwazywienia utrzymywało się aż do końca tripa nie wychodźcie po tym na dwór na przedawkowaniu bo jest total.bezmozgie yeti dobrze że nikt się nie chciał bić bo o kurwa mać chyba by było za grubo xd po buchu już 110 procent krzywa bania total mumia style dobrze że nas nie widziała naprzykald grupka osób bo by nie wiedzieli skąd z jakiej planety ta trójka pochodzi do tego rozmowa na migi i to też taka szydercza po.kazdym zdaniu ,,co nei,, hahaha teraz z tego leje ale naprawdę było tak że nie dalo się żadnym sposobem tego podejść po wudce gadaliśmy z laptopem obaj dosłownie gadanie do laptopa kilka h xd crazy bania krzywa więcej nie wrocimy do tego odczynnika pozdr yalasC84S @lady giwera @and total wazywo yalas
C84S Lady giwera and yalasek
W drodze zarzuciłem mniejsza na testa po 20 min lekkie pobudzenie ale takie mega lajtowe , potem jeszcze jedna solo mala, i tak samo prawie nic nie czuć wyczesnaego
A więc dawka w górę już we 3 no i co pierwsze kilka h całkiem nieźle słowotok i lekkie upośledzenie jakby umysłowe zavzyna wjeżdżać a więc wyjście z pokoju za każdym kolejnym razem stawało się coraz bardziej szydercze aż do momentu haha że każdy już miał total obłęd przy tym heh a to dopieor początek złapaliśmy takie total przedawkowanie tego odczynnika cala trójka ja najbardziej ale też najwcześniej odprawiałem kolejna o kurde nie widziałem że to nie wolno więcej niż 10 mg wchodzi total ko i za Chiny ludowe nie chce zejść najlepsze akcje były w sklepie haha jak trzeba było ogarnąć a się nie dało mimo chęci i zaparcia no beka jak z w te i nazat widać odrazu że porobieni jak trza to jeszcze do sklepu wchodzą no były takie momenty że nie wiadomo co się dzieje totalnie zwazywienie ale takie 100 procent zalojcie żeście nie widzieli yalasa -100 procent mocy no hańba ja nie wiem. Hihi ale bywa i tak drugi dzień już normalniej chodź i tak 50 procent zwazywienia utrzymywało się aż do końca tripa nie wychodźcie po tym na dwór na przedawkowaniu bo jest total.bezmozgie yeti dobrze że nikt się nie chciał bić bo o kurwa mać chyba by było za grubo xd po buchu już 110 procent krzywa bania total mumia style dobrze że nas nie widziała naprzykald grupka osób bo by nie wiedzieli skąd z jakiej planety ta trójka pochodzi do tego rozmowa na migi i to też taka szydercza po.kazdym zdaniu ,,co nei,, hahaha teraz z tego leje ale naprawdę było tak że nie dalo się żadnym sposobem tego podejść po wudce gadaliśmy z laptopem obaj dosłownie gadanie do laptopa kilka h xd crazy bania krzywa więcej nie wrocimy do tego odczynnika pozdr yalas