Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
Sprawdziłem na googlach i na szczęście JEŚLI zrobią test, to tylko taki co nie wymaga badań laboratoryjnych.
Czyli albo mocz albo ślina.
W innym artykule wyczytałem że fenidat (przeciwnie do tego co myślałem) nie jest fałszywie wykrywany pozytywnie jako amfetamina lub pochodne na testach.
Więc na stówkę masz rację.
Zastanawiam się teraz co do substancji rekreacyjnych.
3cmc/3mmc na pewno zostaną wykryte przez test?
Ponoć psychodeliki nie są wykrywalne na poziomie takich badań na siku i ślinę.
Co do tego to chyba nie mam wątpliwości, bo na żadnym z testów które dotychczas widziałem na necie, nie było opisu żeby wykrywały takie rzeczy.
Na dodatek gdzieś tam na stronce pisało że psychodeliki są niemal niewykrywalne i że dopiero na poziomie badań laboratoryjnych może coś zostać wykryte.
Dziękuję za odpowiedź panie @pudzilla
Jest! Ale się ucieszyłem.
Dziękuję za odpowiedź, jest dla mnie bardzo ważna.
Bardzo mi to dodało pewności.
Czyli powinienem unikać wszelkich amfetamin/metamfetamin oraz syntetycznych canna i naturalnego zioła to wtedy będę czysty?
Dziękuję Wam bardzo! 🍻
Czyli albo mocz albo ślina.
W innym artykule wyczytałem że fenidat (przeciwnie do tego co myślałem) nie jest fałszywie wykrywany pozytywnie jako amfetamina lub pochodne na testach.
Więc na stówkę masz rację.
Zastanawiam się teraz co do substancji rekreacyjnych.
3cmc/3mmc na pewno zostaną wykryte przez test?
Ponoć psychodeliki nie są wykrywalne na poziomie takich badań na siku i ślinę.
Co do tego to chyba nie mam wątpliwości, bo na żadnym z testów które dotychczas widziałem na necie, nie było opisu żeby wykrywały takie rzeczy.
Na dodatek gdzieś tam na stronce pisało że psychodeliki są niemal niewykrywalne i że dopiero na poziomie badań laboratoryjnych może coś zostać wykryte.
Dziękuję za odpowiedź panie @pudzilla
Jest! Ale się ucieszyłem.
Dziękuję za odpowiedź, jest dla mnie bardzo ważna.
Bardzo mi to dodało pewności.
Czyli powinienem unikać wszelkich amfetamin/metamfetamin oraz syntetycznych canna i naturalnego zioła to wtedy będę czysty?
Dziękuję Wam bardzo! 🍻