Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
(15.05.2023, 00:18)olancucki napisał(a): Ale mnie to poryło.
Ja na pewno nie chcę się leczyć z uzależnień, niestety robię to tylko z przymusu.
@"PUDZILLA"
4-fmph zawsze będzie na pierwszym miejscu, tylko że jego teraz nie mam.
Za to niestety leci do mnie ta paka z b-k i dlatego pytam co zrobić. Dalej nie wiem.
To musi być mój ostatni lot na rok czasu.
Czego nie wiesz ? Możesz wziąć ale wyjdzie Ci to na testerach i będą problemy. Czego nie rozumiesz ?
(15.05.2023, 09:14)PUDZILLA napisał(a): @"olancucki" ja bym pokazał jaja i juz sobie darował ten ostatni lot, ewentualnie komuś z forum pake oddał, a ostatnim lotem bylby sloneczny kwas, ulubiona playlista i medytacja.
w kwestii testów na dragi, to już chyba wszystko zostało powiedziane, co byś z tego zestawu nie wział, wszystko jest wykrywalne sikutestem, najgorszy ten z monaru, no i pamietaj, ze za pierwszym razem moze ujść ci na sucho, bo ktos wjedzie z testem na amfetamine samą, jak w przypadku Giwery to było, ale pewnego dnia wbije ktoś z monartestem, bo dalej będzie miał podejrzenia i wtedy już nie będzie odwrotu.
Co to za popierdolony pomysł walić beta-ketony do roboty, to się greckim filozofom nie śniło, zdecydowanie odradzam, chyba, że to praca *domowa* w stylu wyplewić ogródek, albo pomalować pokój farbą.
Je tam. Ja pracowałem na b-k i pracowało się zajbiscie. Tylko dawki były rzędu 70mg.