Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Mirror - Opinie o produkcie
19.05.2023, 09:28
Nie rozumiem o co kaman z tym zapachem🤷
Przecież to prawie nie woni.
Może to kwestia osobnicza, ale bywały już o wiele bardziej śmierdzące klefem sorty.
3 gramy mirrorka wleciały kilka dni temu.
Nagroda aktywnościowa, za co najmocniej dziękuję 💪
Podzielam zdanie @"PUDZILLA" , jest to zaprawdę jeden z lepszych sortów ostatnich miesięcy 🔥
Duża przewaga euforii, którą czuć od samego początku.
150 mg sniffem trzymało każdego z nas ponad godzinę, a sam sprzęt testowało 5 osób i każdy zadowolony.
Jeden chłop był w takim kurwa szoku, że siedział godzinę na kanapie nie wypowiadając słowa.
Jest kocór i mi bardzo przypomina guzmana, może nawet jest ciut lepiej.
Testowałem to też PR i tooooo jest kosmoooos💥🔥 Euforia przy tym podaniu jest tak wyjebana, że aż trzęsie całym ciałem 😍😍
To było niesamowite przeżycie.
Ale żeby nie było tak kolorowo, to teraz łyżka dziegciu;
Powyżej ilości 1gr jest już mocno wyczuwalny spadek mocy i dalsze zarzucanie nie ma żadnego sensu.
Jest to marnowanie tematu.
Oral w zasadzie nie działa, coś czuć ale to nie to.
Knagę zapycha niemiłosiernie, kilka kresek i beton w nosie.
Oczy są po tym tak kurwa czarne i przypałowe, że strach po ulicy chodzić, no ludzie się patrzą jak na małpę w zoo😂 i potrzebują ponad dobę by dojść do normalności.
Dzień po, zjazd wyczuwalny, kecz umiarkowanie. Spałem sporo.
Dwa dni po pierwszych testach, załadowałem 100mg sniff, bo zostało się trochę tematu i 50% doznań, także podbija tolerkę znacząco.
Reasumując, SZTOS temat ale do jednorazowego posiedzenia. Żadnych ciągów na tym.
9,5/10 i POLECAM fchooy ❤️
Brać i ćpać, kurwa mać 😎
Escobar Piękne cudo❤️ Dzięki 🤘
Przecież to prawie nie woni.
Może to kwestia osobnicza, ale bywały już o wiele bardziej śmierdzące klefem sorty.
3 gramy mirrorka wleciały kilka dni temu.
Nagroda aktywnościowa, za co najmocniej dziękuję 💪
Podzielam zdanie @"PUDZILLA" , jest to zaprawdę jeden z lepszych sortów ostatnich miesięcy 🔥
Duża przewaga euforii, którą czuć od samego początku.
150 mg sniffem trzymało każdego z nas ponad godzinę, a sam sprzęt testowało 5 osób i każdy zadowolony.
Jeden chłop był w takim kurwa szoku, że siedział godzinę na kanapie nie wypowiadając słowa.
Jest kocór i mi bardzo przypomina guzmana, może nawet jest ciut lepiej.
Testowałem to też PR i tooooo jest kosmoooos💥🔥 Euforia przy tym podaniu jest tak wyjebana, że aż trzęsie całym ciałem 😍😍
To było niesamowite przeżycie.
Ale żeby nie było tak kolorowo, to teraz łyżka dziegciu;
Powyżej ilości 1gr jest już mocno wyczuwalny spadek mocy i dalsze zarzucanie nie ma żadnego sensu.
Jest to marnowanie tematu.
Oral w zasadzie nie działa, coś czuć ale to nie to.
Knagę zapycha niemiłosiernie, kilka kresek i beton w nosie.
Oczy są po tym tak kurwa czarne i przypałowe, że strach po ulicy chodzić, no ludzie się patrzą jak na małpę w zoo😂 i potrzebują ponad dobę by dojść do normalności.
Dzień po, zjazd wyczuwalny, kecz umiarkowanie. Spałem sporo.
Dwa dni po pierwszych testach, załadowałem 100mg sniff, bo zostało się trochę tematu i 50% doznań, także podbija tolerkę znacząco.
Reasumując, SZTOS temat ale do jednorazowego posiedzenia. Żadnych ciągów na tym.
9,5/10 i POLECAM fchooy ❤️
Brać i ćpać, kurwa mać 😎
Escobar Piękne cudo❤️ Dzięki 🤘
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?