Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28
29.05.2023, 01:17
Trochę spóźnione ale zdecydowanie odpuszczenia sobie, pozwoleniu sobie na zbyt duży luz w czasie mniej więcej koniec gimnazjum - szkoła średnia. Przez to mam teraz kurwa, nie dość, że 2.5 roku zmarnowane w zawoduwie (mechanika samochodowa, nie moja bajka, brakło mi paru punktów żeby się dostać na psychologię) bo finalnie nie zdałem dlatego że kierownik (dobrze że z desek już xD , ten typ to opowieść na 20 stron) powiedział że robię chujowo i w ogóle powtarzam klasę bo nie zaliczy mi praktyk w związku z czym stwierdziłem że mu chyba dzień wcześniej Jurij Owsienko mieszał herbatę pałą i rzuciłem to jak było.
A teraz jestem dorosłym facetem z pracą na etacie który prawie w ogóle nie ma wolnego bo średnio co drugi weekend zapierdala do szkoły dla dorosłych żeby zrobić maturę
Morał z tego jest taki; zostańcie w szkole dzieciaczki a jeżeli ktoś wam oferuje substancje zabronione przez prawo polskie to ładnie podziękujcie bo pewnie nie były tanie a następnie oddajcie je bratu, on je zutylizuje w magiczny sposób.
A teraz jestem dorosłym facetem z pracą na etacie który prawie w ogóle nie ma wolnego bo średnio co drugi weekend zapierdala do szkoły dla dorosłych żeby zrobić maturę
Morał z tego jest taki; zostańcie w szkole dzieciaczki a jeżeli ktoś wam oferuje substancje zabronione przez prawo polskie to ładnie podziękujcie bo pewnie nie były tanie a następnie oddajcie je bratu, on je zutylizuje w magiczny sposób.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Wiadomości w tym wątku |
Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez voice.of.voiceless - 28.05.2023, 09:54
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez GlasshanD - 28.05.2023, 14:49
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez Maniek - 28.05.2023, 16:18
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez voice.of.voiceless - 28.05.2023, 16:36
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez C84S - 28.05.2023, 19:21
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez wwojtuss - 28.05.2023, 21:19
RE: Czego w życiu żałujesz najbardziej? - 05/28 - przez KoneserTanichWin - 29.05.2023, 01:17
|