Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
Dziękuję chłopaki za zabranie głosu
Aktualizuję stan rzeczy.
Mija trzecia doba i z pozoru sytuacja się unormowała. Mam na uwadze to że parcie na przywalenie minęło. Ogólnie samopoczucie jest w normie. Cisnienie ok, tętno ok. Jedynie co uświadczam to, nie wiem jak to nazwać, jakby łeb zawalony mułem był. Dokładnie po lewej stronie głowy czuję takie delikatne odrętwienie. Mam nadzieję że to minie. No i sraka.
Jeśli chodzi o nawadnianie, posiłki, to o to dbałem. Nie wiem ile piłem ale było tego dużo. Do tego suplementacja na bieżąco. Z ciekawością obserwuję ten stan i na bieżąco będę raportował
Aktualizuję stan rzeczy.Mija trzecia doba i z pozoru sytuacja się unormowała. Mam na uwadze to że parcie na przywalenie minęło. Ogólnie samopoczucie jest w normie. Cisnienie ok, tętno ok. Jedynie co uświadczam to, nie wiem jak to nazwać, jakby łeb zawalony mułem był. Dokładnie po lewej stronie głowy czuję takie delikatne odrętwienie. Mam nadzieję że to minie. No i sraka.
Jeśli chodzi o nawadnianie, posiłki, to o to dbałem. Nie wiem ile piłem ale było tego dużo. Do tego suplementacja na bieżąco. Z ciekawością obserwuję ten stan i na bieżąco będę raportował