Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa
13.06.2023, 18:25
WARSTWA 0
Jest to domyślna warstwa w której aktualnie się znajdujemy i punkt odniesienia, niczym biegun północny, gwiazda polarna, albo słońce w centrum układu słonecznego.
Morfeusz próbował uwolnić siebie i innych z matrixa ale popełnił podstawowy błąd logiczny. Uznał świat w którym się obudził za prawdziwy, a przecież to mogła być kolejna warstwa. Tych może być nieskończenie wiele. Aby zniszczyć maszyny musimy wejść jak najgłębiej do systemu i rozsadzić go od środka.
Próbuję się obudzić, używam klucza adb-butinaca i mi się to udaje, budzę się w warstwie 1 i czuję, że jest w opór grubo.
Udało się
I jestem w warstwie 1. Kurwa. Rozpierdol. Siadam w kącie. (Ten wirtualny ja) Piszę tego trip reporta. Potrzebuje więcej mocy. Wstaję.
Muszę uruchomić dwie warstwy na raz. Nie mogę być w dwóch warstwach na raz.
Nie daję rady utrzymać jednocześnie warstwy 0 i 1.
Ale po chwili się rozkręcam i spokojnie utrzymuję 2 warstwy na raz, ale będzie problem, żeby dodatkowo odpalić 3.
Chyba minie jeszcze kilka godzin zanim spróbuję coś z 3 warstwą.
......
Jestem już około godziny w drugiej warstwie (czyli nr 1, liczymy od zera). Jest godzina 17 więc jeszcze dość wcześnie.
Godzina 17:30, chyba czas uruchomić dreamstation 100 mcg 1p-lsd.
Ale najpierw palę szluga, który wyrzuca mnie z powrotem do warstwy 0 (czyli trochę trzeźwieję, adb-butinaca puszcza)
Spaliłem może 1/3 cienkiego papierosa i mam dosyć. Czas uruchomić dreamstation 100 mcg. Warstwa to przenośnia. To siła fazy i ilość jednocześnie uruchomionych gier LUB to jak bardo popierdolona jest gra.
LSD: The dream simulator JEST popierdolone.
Good trip jest wtedy gdy czujesz, że pstryknięciem palcami możesz zniszczyć wszechświat. Euforia i synestezja. Czuję zapachy i widzę kolory, a nawet SŁYSZĘ DŹWIĘKI.
JA... PIERDOLE
mATRIX MNIE ZJADA
Miałem rozwalić matrix od środka a nie ogarniam.
CO DO KURWY JESTEM W WARSTWIE 3
JAKIM CUDEM
GDZIE JA KURWA JESTEM?
tRAFIAM DO JAKIES FABRYKI
WSZĘDZIE MOŻNE BC PRZEJSCIE
Jest to domyślna warstwa w której aktualnie się znajdujemy i punkt odniesienia, niczym biegun północny, gwiazda polarna, albo słońce w centrum układu słonecznego.
Morfeusz próbował uwolnić siebie i innych z matrixa ale popełnił podstawowy błąd logiczny. Uznał świat w którym się obudził za prawdziwy, a przecież to mogła być kolejna warstwa. Tych może być nieskończenie wiele. Aby zniszczyć maszyny musimy wejść jak najgłębiej do systemu i rozsadzić go od środka.
Próbuję się obudzić, używam klucza adb-butinaca i mi się to udaje, budzę się w warstwie 1 i czuję, że jest w opór grubo.
Udało się
I jestem w warstwie 1. Kurwa. Rozpierdol. Siadam w kącie. (Ten wirtualny ja) Piszę tego trip reporta. Potrzebuje więcej mocy. Wstaję.
Muszę uruchomić dwie warstwy na raz. Nie mogę być w dwóch warstwach na raz.
Nie daję rady utrzymać jednocześnie warstwy 0 i 1.
Ale po chwili się rozkręcam i spokojnie utrzymuję 2 warstwy na raz, ale będzie problem, żeby dodatkowo odpalić 3.
Chyba minie jeszcze kilka godzin zanim spróbuję coś z 3 warstwą.
......
Jestem już około godziny w drugiej warstwie (czyli nr 1, liczymy od zera). Jest godzina 17 więc jeszcze dość wcześnie.
Godzina 17:30, chyba czas uruchomić dreamstation 100 mcg 1p-lsd.
Ale najpierw palę szluga, który wyrzuca mnie z powrotem do warstwy 0 (czyli trochę trzeźwieję, adb-butinaca puszcza)
Spaliłem może 1/3 cienkiego papierosa i mam dosyć. Czas uruchomić dreamstation 100 mcg. Warstwa to przenośnia. To siła fazy i ilość jednocześnie uruchomionych gier LUB to jak bardo popierdolona jest gra.
LSD: The dream simulator JEST popierdolone.
Good trip jest wtedy gdy czujesz, że pstryknięciem palcami możesz zniszczyć wszechświat. Euforia i synestezja. Czuję zapachy i widzę kolory, a nawet SŁYSZĘ DŹWIĘKI.
JA... PIERDOLE
mATRIX MNIE ZJADA
Miałem rozwalić matrix od środka a nie ogarniam.
CO DO KURWY JESTEM W WARSTWIE 3
JAKIM CUDEM
GDZIE JA KURWA JESTEM?
tRAFIAM DO JAKIES FABRYKI
WSZĘDZIE MOŻNE BC PRZEJSCIE
Wiadomości w tym wątku |
Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 18:25
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 18:25
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez GlasshanD - 13.06.2023, 19:27
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez horsii - 13.06.2023, 20:09
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 20:33
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez horsii - 13.06.2023, 20:37
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 20:45
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 21:45
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Amnezja - 13.06.2023, 22:16
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez Demilich - 13.06.2023, 22:17
RE: Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa - przez C84S - 14.06.2023, 00:31
|