Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
13.06.2023, 20:26
(13.06.2023, 19:32)fiodor napisał(a): Lukas1985 Ciebie nie ma sensu oznaczać, ani z Tobą pisać. Tylko Ty masz rację, Ty wiesz lepiej jak inni się czują, wiesz lepiej jaki jest stan ich głowy, a co jest największą parodią ostatnie 2 posty kończysz, że fiodor walnął focha, mimo, że nie mi odpisujesz.
Widze bardzo Cię boli jak ktoś nie zwraca na Ciebie uwagi i Cie olewa. Potrebujes zainteresowania jak dzieciak albo niedojrzały mały piesek.
Ale gdzie ja napisałem, że wiem jak się inni czują ? Przestań manipulować.
Nie boli mnie, że ktoś milczy, bardziej wadzi mi to, że zaczynasz dyskusje, piszesz bzdury a potem wycofujesz się rakiem manipulując moimi słowami.
A jak mam odebrać to, że piszesz mi, że neuroleptyki to normalne leki więc Cię pytam co z hipersensytyzacja ? Nic.
Piszesz mi o tym, że wiem jak inni się czują - pytam gdzie ?
Napisałem, że walenie leków działa jak dragi (,przecież większość narko jest SNDri/ SRi/DRi) echo.
Pisalem, że wszystko będzie można ocenić jak zejdą leki też się do tego obaj nie odnieśliście.
Chcieliście na siłę znaleźć bzdurę która napisałem ale zrobiliście to bardzo nieudolnie. Wielokrotnie jak się zamotalem pisałem - sorry masz rację przepraszam. Jak chcecie ze mną pisać - cytować i odnosić się to rozwieje wszystkie problemy.