Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
13.06.2023, 22:12
Jeśli będziesz miał dobra pihp to uważam ze proporcje 4:1 są za duże. Przy 300mg to już 75mg alfy wiec mocne przestymowanie może być dla użytkownika cmc, rozumiem ze inne szczury będą to tez testować.
Robiłem coś takiego z 4cmc taki mix. Optymalnie. Było 15 na 100 euforyka. A i tak jak jakiś szczur był przyzwyczajony do 0.3 - 0.4g na raz to był wg mnie aż nadto pobudzony.
Dodatkowo 4mmc jest bardziej speedowe wg mnie, na pewno nosem.
Druga rzecz pozostająca stymulacja/nerwowość po alfie (po ustaniu tych najprzyjemniejszych efektów) utrzymuje się dużo dłużej niż ta po mmc, wiec jak się poleci więcej dorzutke to może być nieprzyjemnie.
Takie moje argumenty
Robiłem coś takiego z 4cmc taki mix. Optymalnie. Było 15 na 100 euforyka. A i tak jak jakiś szczur był przyzwyczajony do 0.3 - 0.4g na raz to był wg mnie aż nadto pobudzony.
Dodatkowo 4mmc jest bardziej speedowe wg mnie, na pewno nosem.
Druga rzecz pozostająca stymulacja/nerwowość po alfie (po ustaniu tych najprzyjemniejszych efektów) utrzymuje się dużo dłużej niż ta po mmc, wiec jak się poleci więcej dorzutke to może być nieprzyjemnie.
Takie moje argumenty