Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
14.06.2023, 19:57
"Jedyny problem w tej substancji to latanie po 3 dni lekko, brak żadnych potrzeb = picia, jedzenia, spania szczania.
Dosłownie wyłącza wszystko"
Ależ to musi być rzeźnik
Nie chcę nic mówić, ale ten opis przywodzi mi na myśl tylko dwie substancje, które właśnie tak zapamiętałem;
Otóż TE😎
Obecnie nic nie jest w stanie 'zmotywować' mnie do latania dłużej niż doba-półtorej, nawet alfa a trzydniowe maratony to były tylko z tymi smakołykami.
Mef powrócił i teraz jeszcze TO się pokazało. Stare dobre czasy wracają panowie i panie😁 Jaram się bardzo😁
Czuję się teraz jak dziewica, która zaraz zagra rolę życia z gang-bangowym murzyńskim trio.
Wiem, że dupa będzie boleć, ale muszę spróbować 😎
Sorry za offtop, ale to było silniejsze odemnie, musiałem to napisać
Dosłownie wyłącza wszystko"
Ależ to musi być rzeźnik
Nie chcę nic mówić, ale ten opis przywodzi mi na myśl tylko dwie substancje, które właśnie tak zapamiętałem;
Otóż TE😎
Obecnie nic nie jest w stanie 'zmotywować' mnie do latania dłużej niż doba-półtorej, nawet alfa a trzydniowe maratony to były tylko z tymi smakołykami.
Mef powrócił i teraz jeszcze TO się pokazało. Stare dobre czasy wracają panowie i panie😁 Jaram się bardzo😁
Czuję się teraz jak dziewica, która zaraz zagra rolę życia z gang-bangowym murzyńskim trio.
Wiem, że dupa będzie boleć, ale muszę spróbować 😎
Sorry za offtop, ale to było silniejsze odemnie, musiałem to napisać
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?