Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
Nie będziesz mi mówić co mam robić. Dopóki robię to zgodnie z regulaminem mogę sobie to robić.
Frustracja wynika z tego, że zachowujesz się jak dzieciak lat 15 - ktoś ma inne zdanie to płaczesz i tupiesz nóżka. Będę pisać jak działają substancje bo nie masz o tym Ty i połowa tego forum bladego pojęcia.
Jak na razie to Ty przeklinasz i wyzywasz mnie. Niżej cytuje o jakie posty chodzi. I niech każdy się zastanowić czy użytkownik może tak wyzywać drugiego tylko za to, że ten ma inne zdanie.
😅😅😅😅 Jeśli ktoś znajdzie fragment w którym ja zabraniam lubić typowi mefedron niech go zacytuje. Specjalnie Wam przedstawiam o jakie posty chodzi.
Frustracja wynika z tego, że zachowujesz się jak dzieciak lat 15 - ktoś ma inne zdanie to płaczesz i tupiesz nóżka. Będę pisać jak działają substancje bo nie masz o tym Ty i połowa tego forum bladego pojęcia.
Jak na razie to Ty przeklinasz i wyzywasz mnie. Niżej cytuje o jakie posty chodzi. I niech każdy się zastanowić czy użytkownik może tak wyzywać drugiego tylko za to, że ten ma inne zdanie.
(08.06.2023, 09:40)Lukas1985 napisał(a): Nie ma czegoś takiego. Jeden wybierze stymulanty, inny euforyki a inny coś tam jeszcze.
Żeby jeszcze mefedron nie był toksyczny 😅 chyba jednak 3mmc / 4cmc 😉
(08.06.2023, 17:21)Lukas1985 napisał(a): XD przecież ze wszystkich b-k tylko Mefedronowi udowodniono toksyczność xD znaczy jedni mówią, że jest inni, że nie a jakoś przy innych b-k takich doniesień nie ma
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5771050/
(09.06.2023, 06:11)Lukas1985 napisał(a): Hahahaha a w jaki sposób chcesz ocenić toksyczność ? Bo masz gorszy zjazd ?
A wybieraj sobie jakie substancje chcesz mam to w głębokim poważaniu ale rób to mając rozeznanie jak co działa 🤣😂
Fajnie to działa. Naukowcy mówią toksyczny a chłop siedzieć domu i klepie sam sobie " nie wierz im na pewno nie jest toksyczny" 🤣😂
😅😅😅😅 Jeśli ktoś znajdzie fragment w którym ja zabraniam lubić typowi mefedron niech go zacytuje. Specjalnie Wam przedstawiam o jakie posty chodzi.