Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
15.06.2023, 17:34
(15.06.2023, 14:15)Lukas1985 napisał(a): Nie będę podważać ilości poznanych przez Ciebie ludzi ale... Jak poznałeś kogoś takiego jak ja to życzę powodzenia.
Ja w ciągu 4 czy 5 lat zjadłem spokojnie ok 2 kg ketonów 😅 i nigdy nie sięgnąłem po usypiacze i nie wylądowałem w szpitalu czy na oiomie.
Ja tylko wątek zakończę - poczytaj sobie relatywnie nowe publikacje dotyczące depresji. Poczytaj sobie też jak w latach 80 powstał rynek psychiatryczny, leków p.depresyjnych i jak to wygląda dzisiaj. I dlaczego np dzisiaj terapeuta nie ma prawa podważyć skuteczności leków.
Do tego obczaj sobie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC28296/
Kiedyś takich badań miałem dużo więcej z m.in szafranem, rumiankiem,.brahmi czy biloba.
Powodzenia.
Ps ale do brzegu - tak czy siak prawdziwe skutki uboczne ketonów wyjdą po odstawieniu leków. Wiele z nich ma podobny wpływ na choćby transporter serotoniny SERT jak ketony, wiele zmian jak wyjałowienie flory jelitowej kumuluje się przez lata.
Widzę jak pierdolisz i cała swoją wiedzę opierasz na teorii. Masa jest takich omnibusów na forach o narkotykach. A z lekarzem nie gadali nigdy, bo "to spisek".Ja mam przegadane mnóstwo pacjentów takich jak ja, lekarzy, terapeutów. Nie wierzę w teorie spiskowe, bo wiem, że obalanie skuteczności leków i "nieszablonowe" metody leczenia depresji są teraz na topie.
I sam jestem dla siebie najlepszym przykładem, jak można w końcu wrzucić na luz i żyć sobie normalnie. Wróciłem do swojego zen. Amen, już Ci nie odpsiuję, bo szkoda mi nerwów.