Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
15.06.2023, 20:09
(15.06.2023, 16:29)fiodor napisał(a): Lukas1985 ode mnie tyle 'nie wylądowałem w szpitalu czy na oiomie'm i co to jest powód do dumy czy że jesteś lepszy ? Weź skończ bo na kt nie chce czytać twoich wypocin. To świadczy tylko o tym że gówno znasz prawdziwe życie. Nawet mi nie odpowiadają, bo nie mam zamiaru z tobą pisać.
No to po co mnie zaczepiasz ? 🤣😅 Leze ze śmiechu 🤣🤣🤣 potrzebujesz jakiejś atencji ? Na takich jak Ty w pracy mówimy "foch-men"
Chochlik o czym Ty znów piszesz ? Jaka wiedza teoretyczna ? Skąd Ty masz takie informacje ? 😅😅 Mam stały kontakt z terapeutka która jak się dowiedziała z czego wyszedłem bez antydepresantów to była w szoku.
Jakie widzisz teorie spiskowe u mnie ? O jakich ja Ci napisałem nieszablonowych sposobach leczenia depresji ? Masz gigantyczne problemy ze skupieniem i czytaniem.
Ja Ci napisałem tylko, żebyś poczytaj jak działają leki i jak wygląda ich mechanizm działania w stosunku do ziół które mają naukowo dowiedziona podobna skuteczność w stos do leków SSRI.
Właśnie na tym polega problem - nie czytasz tego co ja pisze tylko widzisz jakieś swoje pierdoły - że ja Cię do czegos przekonuje do porzucenia leczenia czy coś 😂😅 skądś bierzesz przekonanie, że jestem teoretykiem a ja praktycznych rzeczy z zakresu psychologii czy farmakologii przerobiłem w ciągu ostatnich kilku lat " w choj".
Masz rację w dyskusję ze mną wejdź za kilka lat jak zaczniesz czytać ze zrozumieniem i dalej wal leki z rc-kami i ciesz się swoim ucpanym zen żyjąc w przeświadczeniu, że wszyscy którzy mają inne zdanie są be i mają z Tobą nie pisać 🤣🤣