Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ograniczenie reputacji
04.05.2022, 09:13
Pomyślimy, tego się nie przeskoczy, że ludzie lajkuja sobie posty tak o, dla bycia miłym. Ja przyznaje nagrody za reputacje i ja dobrze widze kto co, pisal itd nie liczę tego na ślepo. Natomiast jeśli chodzi o patologię z minusowaniem się to jestem jak najbardziej za.
Co do samej repki dla repki (nie dla nagrod), to liczby nie odzwierciedlają wartości użytkownika. One odzwierciedlają bardziej aktywność. Wartość tej aktywności można czasem przeliczyć stosunkiem repki do ilości postow, choc rowniez nie zawsze jest to wprost proporcjonalne. Z czasem wychodzi kto jest wartościowy. Przypominam, że kiszczak na rozowym miał ponad 1000 repki, także no polecam myśleć, zamiast patrzeć na liczby.
Co do samej repki dla repki (nie dla nagrod), to liczby nie odzwierciedlają wartości użytkownika. One odzwierciedlają bardziej aktywność. Wartość tej aktywności można czasem przeliczyć stosunkiem repki do ilości postow, choc rowniez nie zawsze jest to wprost proporcjonalne. Z czasem wychodzi kto jest wartościowy. Przypominam, że kiszczak na rozowym miał ponad 1000 repki, także no polecam myśleć, zamiast patrzeć na liczby.
Test