Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
19.06.2023, 12:48
Uważam, że z całym szacuniem odlecieliście z tematem i ten wjazd presonaly na użytkowników nie jest OK.
Jazda po jedny czy drugim użytkowniku przypomina mi chore jazdy z sergiuszem na czacie i wyzyzwanie od ....
Po to powstało to forum, aby wykluczyć tamte praktyki (wiem co tam się działo i dzieje) szanujmy się i nie zniżajmy się do takiego dziadostwa jak tam, nie dajmy satysfakcji "tamtym" którzy zapewne wzieli pocorn i czytają "nasze" utarczki, to nie służy nam wszystkim.
Maniek , wwojtuss , horsii , kot_kreskowy ,Yalasek jak kogoś z tematu pominąłem to sorry, ale uważam, że warto powstrzymać emocje i wrócić do meritum .
Dobrego dnia.
Jazda po jedny czy drugim użytkowniku przypomina mi chore jazdy z sergiuszem na czacie i wyzyzwanie od ....
Po to powstało to forum, aby wykluczyć tamte praktyki (wiem co tam się działo i dzieje) szanujmy się i nie zniżajmy się do takiego dziadostwa jak tam, nie dajmy satysfakcji "tamtym" którzy zapewne wzieli pocorn i czytają "nasze" utarczki, to nie służy nam wszystkim.
Maniek , wwojtuss , horsii , kot_kreskowy ,
Dobrego dnia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !