Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
horsii , @"PUDZILLA" zgadzm się z Wami, że to forum było i mam nadzieję że jest obiektywne a wloność wypowiedzi jest warotośćią, ale bardziej chodzi mi o to aby nie użwywać inwektyw wobec innych.
Jeśli są twarde dowody i możliwosć weryfikacji multikont, to zasada jest prosta dla takiej osoby ban, tyle w temacie.
wwojtuss czy napisałem, aby na przytoczone przez ciebie rzeczy przyzwalać ?
Napisałem, aby była zachowana forma wypowiedzi, a nie rzucanie mięsem.
Dałeś mi minusa za wpis, który nikogo nie obraża, a próbuje ostudzić "dyskusje" .
Napisz konkretnie co ci się nie podoba, że minusujesz mój wpis. Forum jest po to aby merytoryczna dyskusja była dobrem najwyższym.
Idąc twoim tokiem myślenia, jeśli ktoś nie ma poglądu takiego jak ty, to trzeba go minusować, to droga donikąd.
Jeśli są twarde dowody i możliwosć weryfikacji multikont, to zasada jest prosta dla takiej osoby ban, tyle w temacie.
wwojtuss czy napisałem, aby na przytoczone przez ciebie rzeczy przyzwalać ?
Napisałem, aby była zachowana forma wypowiedzi, a nie rzucanie mięsem.
Dałeś mi minusa za wpis, który nikogo nie obraża, a próbuje ostudzić "dyskusje" .
Napisz konkretnie co ci się nie podoba, że minusujesz mój wpis. Forum jest po to aby merytoryczna dyskusja była dobrem najwyższym.
Idąc twoim tokiem myślenia, jeśli ktoś nie ma poglądu takiego jak ty, to trzeba go minusować, to droga donikąd.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !