Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co myślisz na temat ludzi poznanych przez internet? - 06/24
24.06.2023, 11:34
A propos poznanych przez neta kobiet, gdy byłem z pewną panią a ona na pewnym etapie naszego związku bywała w domu praktycznie tylko na weekendy bo jej córka leżała w Warszawie w akademii medycznej, to było już tak, że nasze życie sexualne w zasadzie nie istniało, stwierdziłem, że tak być nie może. Ona już była tak poschizowana, że jedyne o czym gadała to mała i mała.
Wszystko schodziło na dalszy plan.
Podejmowane przeze mnie próby rozmowy o przyszłości naszego dalszego związku zbywała lub twierdziła, że przesadzam i nic się nie dzieje.
W końcu doszło do tego, że zaprosiłem na kolację poznaną przez neta właśnie młodą kocicę.
Ja byłem wtedy przed trzydziestką jakoś a jednonocna zdobycz, Paulina miała na imię, miała 19 lub 20lat. Tamta noc była magiczna a ja wtedy moralność wystawiłem na balkon.
Pomimo iż nasz związek rozpadł się totalnie w przeciągu niecałego roku i już na tamtym etapie był praktycznie fikcją, mimo wszystko przez długie miesiące miałem z tego powodu wyrzuty sumienia, choć nigdy tej nocy z Paulinką za zdradę nie uważałem
Takie luźne przemyślenia.
Wszystko schodziło na dalszy plan.
Podejmowane przeze mnie próby rozmowy o przyszłości naszego dalszego związku zbywała lub twierdziła, że przesadzam i nic się nie dzieje.
W końcu doszło do tego, że zaprosiłem na kolację poznaną przez neta właśnie młodą kocicę.
Ja byłem wtedy przed trzydziestką jakoś a jednonocna zdobycz, Paulina miała na imię, miała 19 lub 20lat. Tamta noc była magiczna a ja wtedy moralność wystawiłem na balkon.
Pomimo iż nasz związek rozpadł się totalnie w przeciągu niecałego roku i już na tamtym etapie był praktycznie fikcją, mimo wszystko przez długie miesiące miałem z tego powodu wyrzuty sumienia, choć nigdy tej nocy z Paulinką za zdradę nie uważałem
Takie luźne przemyślenia.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?