Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Myrkl - pierwsza na świcie tabletka na kaca?
24.06.2023, 16:26
Tak, na kaca zdecydowanie najlepszym sposobem jest picie z umiarem.
Gdy się upijałem kiedyś, to dzień po czułem się o wiele gorzej niż na najgorszej zwale po ćpaniu.
A wcale dużo nie potrzebowałem, pół litra i na drugi dzień masakra, żołądek rozjebany, biegunka, rzyganie...a idź pan w chuj z tym chlaniem.
Szczerze, to nie pamiętam już kiedy ostatnio byłem pijany.
Jak zrobiłem awanturę z Ukraińcami to policja musiała przyjechać bo cztery kurwy nie były w stanie dać mi rady. Cioty
A ja ocknąłem się w szpitalu w pasach
Jeszcze mnie w nocy karetka na chatę musiała odwieźć bo ciuchy mi rozcieli nożycami i w takim kitlu lekarskim z gratami na wierzchu mnie wieźli pod same drzwi.
Do dziś nie zapłaciłem za zniszczenia mieszkania, bo kuewami rzucałem po ścianach xd
A tylko wódka była
To było kilka lat temu. Po tym zdarzeniu najebałem się tylko raz.
Nie cierpię już tego stanu, mam autentycznie awersję.
Drinka, dwa i to wszystko i to też kilka razy w roku.
Bardzo często kupuję piwo zero smakowe ostatnio 😁
Gdy się upijałem kiedyś, to dzień po czułem się o wiele gorzej niż na najgorszej zwale po ćpaniu.
A wcale dużo nie potrzebowałem, pół litra i na drugi dzień masakra, żołądek rozjebany, biegunka, rzyganie...a idź pan w chuj z tym chlaniem.
Szczerze, to nie pamiętam już kiedy ostatnio byłem pijany.
Jak zrobiłem awanturę z Ukraińcami to policja musiała przyjechać bo cztery kurwy nie były w stanie dać mi rady. Cioty
A ja ocknąłem się w szpitalu w pasach
Jeszcze mnie w nocy karetka na chatę musiała odwieźć bo ciuchy mi rozcieli nożycami i w takim kitlu lekarskim z gratami na wierzchu mnie wieźli pod same drzwi.
Do dziś nie zapłaciłem za zniszczenia mieszkania, bo kuewami rzucałem po ścianach xd
A tylko wódka była
To było kilka lat temu. Po tym zdarzeniu najebałem się tylko raz.
Nie cierpię już tego stanu, mam autentycznie awersję.
Drinka, dwa i to wszystko i to też kilka razy w roku.
Bardzo często kupuję piwo zero smakowe ostatnio 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?