Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
28.06.2023, 00:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2023, 00:31 przez voice.of.voiceless.)
po 3 godzinach od aplikacji terminator wraca po dokładkę, dopiero na ciśnienie go złapało i jeszcze widać było po nim wyraźny rozpierdol
i poprawka do poprzedniego posta, po 5 minutach zaczyna się 5 minut ładować, więc 5 minut come up - 5 minut onser - peak 2h - offset 1h-?h (??? h) - prosił mnie abym ten czas uwzględnił, może jego dawki wydają się niedorzeczne i niewyobrażalne, to jednak jest bardzo inteligentny gościu i wie co i ile zarzuca, oraz dlaczego i czy nie mógłby mniej.
aż sam nie mogę się doczekać porównania i własnych spostrzeżeń
i poprawka do poprzedniego posta, po 5 minutach zaczyna się 5 minut ładować, więc 5 minut come up - 5 minut onser - peak 2h - offset 1h-?h (??? h) - prosił mnie abym ten czas uwzględnił, może jego dawki wydają się niedorzeczne i niewyobrażalne, to jednak jest bardzo inteligentny gościu i wie co i ile zarzuca, oraz dlaczego i czy nie mógłby mniej.
aż sam nie mogę się doczekać porównania i własnych spostrzeżeń