Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
28.06.2023, 16:05
Vypyerd po amfetaminach nie bedzie ketonowego zezwierzecenia? stare, znalem. najwidoczniej nie jest to klasa dla ciebie - wszystko spoko, ale wystarczy naprawde ociupinke wyobrazni i z latwoscia idzie wpasc na pomysl "ketony sa strasznie dzikimi substancjami, amfetaminy sa przy nich niemalze oaza spokoju, tyram metkata co tydzien, jestem na predze i esci, lepiej odpuszcze zamiast na sile ladowac temat, tylko sie poce i czuje wjazd na kardio, odstawie piko na dogodniejszy moment"
also, czemu nagle zmieniles ton? przed chwila byles strasznie wszystkowiedzacy, tyrales kazdego jak leci, a teraz jak @"PUDZILLA" rzucil w eter slowa brzmiace "nieuk, debil, niedoinformowany, spóźniony, przeorany, czubek" to piszesz zeby darowac sobie takie epitety, kiedy nawet nie byly one kierowane do ciebie
czemu na poczatku nie utrzymales spokojnego i kulturalnego tonu wypowiedzi, nie napisales "przyjmuje X i Y, mozliwe ze to przez to nie dziala na mnie tak jak powinien, czy Wy macie podobnie?"
also, czemu nagle zmieniles ton? przed chwila byles strasznie wszystkowiedzacy, tyrales kazdego jak leci, a teraz jak @"PUDZILLA" rzucil w eter slowa brzmiace "nieuk, debil, niedoinformowany, spóźniony, przeorany, czubek" to piszesz zeby darowac sobie takie epitety, kiedy nawet nie byly one kierowane do ciebie
czemu na poczatku nie utrzymales spokojnego i kulturalnego tonu wypowiedzi, nie napisales "przyjmuje X i Y, mozliwe ze to przez to nie dziala na mnie tak jak powinien, czy Wy macie podobnie?"