Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
28.06.2023, 16:10
Vypyerd nie napisałem, ani nawet nie miałem na myśli tego, że "to nie jest meta", tylko utwierdziłem się bardziej w tym, że przydałby się Tobie detox od wszystkiego (a na pewno zejście z tych zjebanych leków). Widzisz, ja żadnych leków nie przyjmuje, ćwiczę i się suplementuje, a ze stresem bardzo dobrze sobie radzę, jak ładuje temat, to w taki sposób, aby nie wysmażyć sobie i tak już potyranych przez te wszystkie lata receptorów, przynajmniej teraz, gdy jestem na drodze, na którą wjechałem z ketonowego ronda. Sam ująłem w recenzji, że spodziewałem się czegoś więcej, ale wiedziałem z czym mam doczynienia, tak więc oczekiwania nie były jakieś wygórowane. Jak ktoś nie ładuje stimów rekreacyjnie, leki nie grzebią mu pod kopułą, a stan zdrowia pozwala dopuścić do testowania, to ma pewno się nie zawiedzie na tym produkcie. Jestem ciekaw jak to się ma do tych 3 dni, też o tym słyszałem, ale zamień latać na nie spać i będziesz mieć odpowiedź. Alfa sniffem tez nie trzyma 3 dni, a ludzie na jednej kresce potrafią nie spać nawet dłużej.
Po 7 godzinach dalej czuć stymulacje, ale efekty takie jak rush, czy ogólnie lepsze samopoczucie ustąpiły, spoko się przy remoncie robi, ale przy rozmowie z kimś samemu stwierdzam, że produkt puszcza, bo nie wypluwam zdań jak dobry freestajlowiec i słysząc co mówię, myślę -omg.
I co do mojego libido, chyba nie mam z nim problemu, ale wiem, że na ludzi, których meta klepie jak powinna, to jest tak - kreska, walenie gruchy 3-6h, następna kreska, walenie gruchy... - i taka jazda. Mi raz starczyło z kija spuścić, aby joshue ogarnąć, niestety niektórzy nie potrafią się powstrzymać.
Po 7 godzinach dalej czuć stymulacje, ale efekty takie jak rush, czy ogólnie lepsze samopoczucie ustąpiły, spoko się przy remoncie robi, ale przy rozmowie z kimś samemu stwierdzam, że produkt puszcza, bo nie wypluwam zdań jak dobry freestajlowiec i słysząc co mówię, myślę -omg.
I co do mojego libido, chyba nie mam z nim problemu, ale wiem, że na ludzi, których meta klepie jak powinna, to jest tak - kreska, walenie gruchy 3-6h, następna kreska, walenie gruchy... - i taka jazda. Mi raz starczyło z kija spuścić, aby joshue ogarnąć, niestety niektórzy nie potrafią się powstrzymać.