Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
(30.06.2023, 04:35)Vypyerd napisał(a): Opuszczam to kółeczko wzajemnej adoracji. Okazuje się że tu każdy kazdego zna i jest uber znawca tematu.
Ciekawe że nadal brak opinii innych niż od forumowych klepaczy tekstu którzy liczą aż skapnie sampelek.
I nie mów mi tam gościu że ja nie wiedziałem co to tolerancja krzyzowa xD mdpv pewnie pierwsi zsyntezowaliscie, takie kozaki. Teraz przechwałki kto co jadł i jak dawno o losie. Mdpv jadłem w 2008. Wtedy już potrafiłem mówić chleb
Jedna zła opinia a jakie elaboraty na mój temat XDDDD
😅 Takie fora istnieją od lat i na nich siedzi pewna dość wąska grupa osób więc wieksosc.chlopakow się zna.
O tolerce krzyżowej podejrzenie wzięło się, bo zacząłeś się rozpisywać jak to nie działa na Ciebie Piko a sam pisałeś o heksie - którego Escobar nie ma w ofercie.
A nawet nie wrzuciłeś testu kolorymetryczneego. Wszystko byłoby ok jakby nie to, że sam zastanawiałeś się czemu piko nie działa nie biorąc pod uwagę tolerancji krzyżowej.
I tyle.
Zamiast się uderzyć w pierś to zacząłeś się czepiać ludzi i szukać dziury w całym u każdego tylko nie u siebie.
Btw rada na przyszłość. Jeśli coś nie działa to albo uznaj, że nie działa albo odstaw i nie próbuj się przebić przez tolerke. Ewentualnie wrzuć to w tester i sprawdź reakcje.
Jeśli niektórymi substancjami przebijesz się przez tolerke to może być lipa.