Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
03.07.2023, 16:28
Vypyerd
Strasznie zawzięty chłop, nic sobie nie dasz powiedzieć.
Ja mając ponad siedmioletnie doświadczenie w ćpaniu i to naprawdę kurwa niewąskie, nie mam o wielu mechanizmach pojęcia, to nie tworzę zbędnych teorii, tylko słucham osób, które mają wiedzę i zasoby w tych kwestiach.
Czasami warto i nawet trzeba zrobić przerwę nie tylko od dragów ale i od leków, a nie katować się nimi latami po czym twierdzić, że metaamfetamina nie klepie.
Następny stimowy odklejeniec, na którego szkoda tracić prąd, bo i tak nic nie dociera.
To nie bierz tego jak gowno.
Ileż razy można tego słuchać.
Pudzilson brał i jakoś klepalo.
Ty brałeś i mowisz że lipa, jednoczesnie twierdzisz, że bierzesz leki ssri, nio to wiadomo gdzie przyczyna. Do tego tolerka krzyżowa i pozamiatane.
No cóż ziom, najwidoczniej nie wszystko bedzie Cię klepać.
Strasznie zawzięty chłop, nic sobie nie dasz powiedzieć.
Ja mając ponad siedmioletnie doświadczenie w ćpaniu i to naprawdę kurwa niewąskie, nie mam o wielu mechanizmach pojęcia, to nie tworzę zbędnych teorii, tylko słucham osób, które mają wiedzę i zasoby w tych kwestiach.
Czasami warto i nawet trzeba zrobić przerwę nie tylko od dragów ale i od leków, a nie katować się nimi latami po czym twierdzić, że metaamfetamina nie klepie.
Następny stimowy odklejeniec, na którego szkoda tracić prąd, bo i tak nic nie dociera.
To nie bierz tego jak gowno.
Ileż razy można tego słuchać.
Pudzilson brał i jakoś klepalo.
Ty brałeś i mowisz że lipa, jednoczesnie twierdzisz, że bierzesz leki ssri, nio to wiadomo gdzie przyczyna. Do tego tolerka krzyżowa i pozamiatane.
No cóż ziom, najwidoczniej nie wszystko bedzie Cię klepać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?