Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
04.07.2023, 19:14
Moim zdaniem to nie kwestia przechowywania a kwrstia tego,że temat może być świeży i nie odleżał swojego czasu, żeby odparować. Obiła mi się o uszy informacja, że escobar troche zadbał o odparowanie więc już możesz mieć w dużo lepszym stanie produkt ode mnie.
Najbardziej mnie ciekawi twoja opinia na temat nowego sortu chętnie przeczytam co napisałeś.
"Troche szkoda, że wszystko co piękne tak szybko odchodzi"
pierwszy rzut serio zrobił furrore u mnie na szczurach byli skłonni oddawać wszystko dosłownie, za kolejne możliwości testów.
przy drugim sorcie połowa szczurów już dziwnie sceptycznie była nastawiona i wracała ale po co innego :/ natomiast drugiej połowie nic nie przeszkadzało
ale widać widoczny spadek jakości i mocy :/
Najbardziej mnie ciekawi twoja opinia na temat nowego sortu chętnie przeczytam co napisałeś.
"Troche szkoda, że wszystko co piękne tak szybko odchodzi"
pierwszy rzut serio zrobił furrore u mnie na szczurach byli skłonni oddawać wszystko dosłownie, za kolejne możliwości testów.
przy drugim sorcie połowa szczurów już dziwnie sceptycznie była nastawiona i wracała ale po co innego :/ natomiast drugiej połowie nic nie przeszkadzało
ale widać widoczny spadek jakości i mocy :/