Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
09.07.2023, 10:33
(09.07.2023, 08:49)majk RC kson napisał(a): spoko spoko bez nerw ani nic opinie sa dziwne, bo 15 minut dzialania i tak dalej to slabo mi pasuje do legit piko. palil to ktos? albo ktos kto to kupil moze pokazac foty? na stronie sklepu wyglada pieknie przyznaje. moze cena nie zacheca i jakas akcja samplowa po 100 miligramow dla użytkownikow z jakims tam stazem bylaby spoko. gdybym mieszkal w pl to juz bym to cpal, a tak to sam wiesz jak jest. na slowo to i sa sklepy co sprzedaja mefke jak z przed lat pod nazwa analog xd
Opowiem pewna historię. Historia jest sprzed ok 5-6 może 7 lat.
Jednak jej początek ma miejsce w 2014 roku.
W 2014 roku w obiegu było 4-FMA w bardzo dobrej jakości. Ja jednak byłem fanem 3mmc. No ale wszyscy chwalili 4-FMA no to kupiłem. Uderzyłem jakaś setkę i poszedłem do pracy. W życiu mi się tak dobrze nie pracowało. Banan na pysku i heja. Zero problemów.
Wróciłem do domu dołożyłem i ok 22-23 poszedłem spać. Czyli książkowo.
Minęło kilkanaście miesięcy. Na rynku już były cmc-ki. Wróciłem jednak do FMA. Co mnie zdziwiło ? Nie było już banana, lepszego humoru. Była tylko delikatna stymulacja.
Minęło kolejne kilka miesięcy zabaw w cmc.
Wrzuciłem 200mg fma i... Zero stymulacji ale humor i... Senność. Przy substancji, przy której ludzie po 12 godzin spać nie mogli. Na całe szczęście miałem na tyle oleju w głowie, że nie przebijałem się przez te senność.
Ostateczna historia była taka, że kupiłem FMA i jeden z analogów piracetamu i po wrzuceniu FMA poszedłem spać.
Do czego zmierzam ? Po cmc- kach prawdopodobnie tak wymęczyłem organizm, że.te ilości serotoniny które fma wyrzucało mnie wyłączały. Do tego 4-fma to imao więc można powiedzieć, że nieco odbija tolerke. Do czego zmierzam - zobacz jak potężne jest działanie ketonów. Wyłączaja działanie tak mocarnych substancji jak 4-fma więc jestem w stanie uwierzyć w to, że wyłącza działanie mety.
@"PUDZILLA" testy kolorymetryczne pokażą Ci czy nie ma tam bk ale czy jest amph. Czy nie ma tam opio itp ale nie pokażą czystości.
Jest jeszcze tester TLC i on ponoć pokazuje przybliżona czystość %.
Testery masz na protestkit.