Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W Portland władze rozdają folię aluminiową i rurki w celu 'redukcji szkód'
10.07.2023, 17:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2023, 17:50 przez voice.of.voiceless.)
Lukas1985 przykro mi było używając takich ostrych słów, jeżeli do kogoś nie dociera salwa argumentów, która wyjaśnia czyjeś błędne rozumowanie, to trzeba to ubrać w takie słowa, które pod czaszkę się przebiją - niestety, czasem tak trzeba, a jak je ktoś interpretuje, no cóż, jeden się obrazi, drugi pójdzie po rozum do głowy, trzeci to oleje. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że rozumowanie Chochlika tylko pogłębia problem, a nie pomaga go załagodzić, to jest wyrządzanie krzywdy innym, więc życzę drugiemu tego, co ktoś zapewnia komuś, tak samo jak życzę śmierci Putinowi, tak samo życzę ludziom tragedii, aby na własnej skórze się przekonali, co sobą reprezentują.
Gdybym sam tego nie przeżył, to bym tak lekko się o tym nie wypowiadał, a mam wiele błędów za uszami, chociażby częstowanie rówieśników maczanami 1:10 w wieku 15-17 lat. Nie zdawałem sobie kiedyś sprawy z tego, że u mnie od takiego "poczęstunku" zaczęła się przygoda, która trwa stety, niestety do dziś.
Chochlik tak, zazdroszczę im takiego stanu, jesteś pierdolnięty, idź ładuj sobie te ssri i potem ćpaj ketony, a potem mów, że kryzys opioidowy to teoria spiskowa. Straciłem do końca jakikolwiek szacunek do twojej osoby.
Gdybym sam tego nie przeżył, to bym tak lekko się o tym nie wypowiadał, a mam wiele błędów za uszami, chociażby częstowanie rówieśników maczanami 1:10 w wieku 15-17 lat. Nie zdawałem sobie kiedyś sprawy z tego, że u mnie od takiego "poczęstunku" zaczęła się przygoda, która trwa stety, niestety do dziś.
Chochlik tak, zazdroszczę im takiego stanu, jesteś pierdolnięty, idź ładuj sobie te ssri i potem ćpaj ketony, a potem mów, że kryzys opioidowy to teoria spiskowa. Straciłem do końca jakikolwiek szacunek do twojej osoby.