Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś za przyjęciem uchodźców? - 07/17
17.07.2023, 12:08
No i właśnie to jest ten problem, pozatym mnie denerwuje tez duża ilość młodych bądź w sile wieku ludzików co krzycza slava Ukrainie itp ale siedzą tutaj, nie wiem może to ze mną jest coś nie tak albo służba mnie na tyle skrzywiła, ale ja w analogicznej sytuacji to bym zapierdalal bronić swojego kraju i tyle.
Nie będę mówił o tym że w niektórych miastach porobiły się "dzielnice" ukraińskie gdzie na ścianach piszą obelgi w naszym kierunku, narodowi który im w chuj pomogl
Dobra kończę swój wywód, bo temat dla mnie drażliwy w chuj a nie chce naprawdę wyjść na jakąś nie tolerancyjna kurwę, ludzie z innych krajów też tu zaglądają i są userami. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, siedzi we mnie dużo złości itp ale jak mowie to jeszcze pozostałości po przebywaniu w Syfie
Nie będę mówił o tym że w niektórych miastach porobiły się "dzielnice" ukraińskie gdzie na ścianach piszą obelgi w naszym kierunku, narodowi który im w chuj pomogl
Dobra kończę swój wywód, bo temat dla mnie drażliwy w chuj a nie chce naprawdę wyjść na jakąś nie tolerancyjna kurwę, ludzie z innych krajów też tu zaglądają i są userami. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, siedzi we mnie dużo złości itp ale jak mowie to jeszcze pozostałości po przebywaniu w Syfie