Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sildenafil / Tadalafil
23.07.2023, 07:57
JokerRC kurde nie mam bladego pojęcia czy akurat zażywanie klefa powinno wpływać na silde/Tadalafil ale raczej nie powinno, kawa i energole to co innego bo może nie tyle co masz tolerke co bardziej nie czujesz przypływu energii albo jest on dla ciebie teraz marginalny xD kiedyś usłyszałem że najlepiej pić kawę między 10:30 a 11 i podobno wtedy działa najlepiej.
Energetyki to głównie cukier i jeżeli pijesz słodzone to nawet możesz czuć dyskomfort jak organizm cukier już przerobi, chcesz jebniexie ? W zabce są takie po 1.99
Podejrzewam że te już mogą cię polechtac odpowiednio, w smaku nie są najlepsze xD i też zalecał bym ostrożność bo to duża dawka kofeiny jednorazowo
P.S
Dla tych co by ich jednak szukali to powinny być na standzie produktów które już wycofują ze sklepu, u mnie na 8 żabek w 6 były w różnych smakach
Energetyki to głównie cukier i jeżeli pijesz słodzone to nawet możesz czuć dyskomfort jak organizm cukier już przerobi, chcesz jebniexie ? W zabce są takie po 1.99
Podejrzewam że te już mogą cię polechtac odpowiednio, w smaku nie są najlepsze xD i też zalecał bym ostrożność bo to duża dawka kofeiny jednorazowo
P.S
Dla tych co by ich jednak szukali to powinny być na standzie produktów które już wycofują ze sklepu, u mnie na 8 żabek w 6 były w różnych smakach